Survivor All-Star yarışmasında kadroda yeni isimler belirlenmeye devam ediyor. Yarışmaya son olarak Survivor 2020 kadrosunda da bulunan Berkan Karabulut dahil oldu. Berkan Karabulut sevgilisi Lale Onuk'un, gideceği için üzgün olduğunu belirtti. Programı sevenler ise Survivor Berkan Karabulut kimdir, nereli? Berkan Karabulut Survivor 2020'de kaçıncı oldu?

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor All Star 2022 kadrosunda olan bir önceki sezonun yarışmacısı Berkan Karabulut yarışma öncesi konuştu. Karabulut, "Bana yapılanı unutmam, Dominik'i titreteceğim" dedi. Karabulut sevgilisi Lale Onuk'un gideceği ve ayrı kalacakları için üzüldüğünü söyledi.

Survivor Berkan açıklamasında, "Lale üzülüyor biraz ama bana güveniyor, erken dönmemi istemiyor. Ben orada o burada mücadele edecek. Arkamda olduğunu bilmek hoşuma gidiyor" sözlerini dile getirdi. İddialı olduğunu vurgulayan Karabulut, "Kaosun bol olabileceği bir seneye benziyor. Bence kaos olmama şansı yok" yorumunda bulundu. 

survivor Berkan Karabulut

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. Berkan Karabulut, Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu. Çok küçük yaşta spora ilgi duymaya başlayan yarışmacı, 10 farklı okulda okudu. Survivor Berkan, basketbol oynadığı için her sene iyi okul takımı nerede kurulmuşsa, o okula gitmiş. Çok sayıda okulda okuması nedeniyle her sene farklı sınıf arkadaşları edinmiş.

Kişisel eğitimciliğinin yanı sıra plates hocalığı da yapmaktadır. Fit 2 Move isimli işletmenin de yöneticisi konumunda olan Karabulut, vücut geliştirme alanında kendisini uzmanlaştırmayı sürdürmektedir.

Yükseköğretim eğitimini Bilecik Üniversitesi’nde tamamlayan spor hocası, 2018 yılında Survivor yarışmasında yarışarak ün kazanmıştır. Çok sayıda ünlü ile de spor salonunda beraber çalışan Berkan Karabulut, Survivor 2020’ye yedekler arasından dahil olmuş.

Editör: Haber Merkezi