Ekranların fenomen yarışması Survivor bu sene "All Star" formatıyla seyircisinin karşısına çıkacak. Yarışmanın yeni sezon kadrosunda çok sayıda ünlü isim yer alacak. Survivor All Star için heyecanlı bekleyiş devam ederken, izleyiciler "Survivor ne zaman başlayacak 2022? Survivor All Star yarışmacıları kimler?" sorusuna yanıt arıyor. Konuyla ilgili ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor ile ilgili açıklama geldi.

SURVIVOR ALL STAR KADROSU BELLİ OLDU MU?

Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı, Survivor 2022 ile ilgili açıklama yaptı. Ilıcalı, “Kadrolar belli oldu, yakın zamanda muhtemelen açıklayacağız, ben de heyecanla bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kulislerde Survivor All Star yarışmacılarının kimler olacağına dair söylentiler devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda All Star’da yer alacağı kesinleşen ilk ismin Barış Murat Yağcı olduğu öğrenilmişti. Bununla birlikte Aleyna Kalaycıoğlu ve Merve Aydın’ın kadroda yer alacağı da konuşuluyor…

Survivor All Star'ın ilk yarışmacısı Barış Murat Yağcı oldu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün AVM'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yağcı, 'Survivor All Star 2022'ye katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak. O sebeple çok heyecanlıyım' dedi..

SURVIVOR 2022 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor'ın başlayacağı tarih henüz net olarak belli olmadı. Survivor All Star'ın yeni yılda başlaması bekleniyor. Survivor'ın başlayacağı net tarih açıklandığı zaman detaylar haberde yer alacak.evam ediyor. Uzun yıllardır ekranlara gelen Survivor'ın yeni sezonu yani All Star'da yarışacak isimler merak ediliyor. Gözler gelecek olan açıklamalara çevrildi.

 

Editör: Haber Merkezi