Survivor 2021'de büyük  gün gelip çattı. Dün akşam yapılan yarı finalde İsmail Balaban, Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe ve Poyraz arasından finale kalan isimler SMS oyllamasına çıktı. 2 isim yarışmaya veda ederken Yİğit Poyraz finale çıkan isim oldu. Seyirciler ise Surviyor Poyraz'ın yaşını mesleğini ve memleketini araştırıyor.

Survivor 2021'de son üçe kalan İsmail Balaban, Ayşe ve Poyraz için canlı yayında bir kez daha seyirci oylaması yapıldı. Bu oylamanın sonucunda ilk finalist olarak İsmail Balaban açıklandı. Survivor 2021'de ikinci finalist ise Poyraz oldu. Böylece, Ayşe Yüksel, Survivor 2021'e üçüncü olarak veda etti.

Yiğit Poyraz, TV8'in fenomen yarışması Survivor 2021'de finale çıktı. Parkurlardaki başarısıyla adından söz ettiren Survivor Poyraz, İzmir'de doğdu ve Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümünde eğitim gördü.

SURVİVOR YİĞİT POYRAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Bodrum’da büyüdü, 2009 yılında Robert Kolejini yatılı olarak kazanarak İstanbul’a geldi. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. Bir yıl Sydney Üniversitesi’nde değişim programı ile eğitim gördü. Poyraz, 8 yaşından beri basketbol oynuyor. 1.80 boyunda olan Yiğit Poyraz, 78 kilo.

SURVİVOR POYRAZ'IN INSTAGRAM HESABI 
Poyraz, aslında personal trainer’lık yapıyor ve fitness ile ilgileniyor. Genç sporcunun Instagram adresi ise: 'yigitpoyrazz’dır. Ve şu an 242 bin takipçisi bulunuyor.

SURVİVOR POYRAZ NE İŞ YAPIYOR?
Yiğit Poyraz, 2 yıldır İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.
TV8'in sevilen yarışması Survivor'da heyecan dorukta. Survivor 2021'in yarı finali perşembe akşamı gerçekleşti. Yarışmayı yakından takip eden seyirciler, Survivor'da finale kim kaldı, SMS oylaması nasıl ve finalistler kimler? sorularına yanıt arıyor. Macera ve adrenalinin eksik olmadığı yarışmanın detayları haberde.

Editör: Haber Merkezi