Survivor'da bu hafta kim elendi? sorusunun yanıtı merak ediliyor. 21 Mayıs adadan kim gitti? öğrenmek isteyen Survivor hayranları, araştırma yapmaya devam ediyor. Final haftasına kısa süre kala rekabetin iyice arttığı gözlenen Survivor türkiye Yunanistan'da bu hafta yine dokunulmazlık oyunu için kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Tüm güçlerini sergileyen siyah ve beyaz takım yarışmacıları, zorlu parkurlarda rakipleriyle kıran kırana yarıştı. Dokunulmazlık oyununu kazanarak bu hafta ada konseyini rahat geçirecek takım, siyah takım olurken beyaz takımdan Yunan yarışmacıların oyları ile Afroditti, Türk yarışmacıların oyları ile Ria bu hafta eleme potasına giren isimler oldu. Peki,  Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte, 21 Mayıs adadan kim gitti? sorusunun yanıtı...

Bu hafta iletişim ödülünü kim kazandı?

Survivor iletişim ödülü yarışmacıların oyunlardaki motivasyonlarını arttıran en önemli oyunlar arasında yer alıyor. Uzun süredir sevdiklerinden uzakta kalan ve onlardan haber alamayan yarışamcılar iletişim oyunu ile özlem gideriyor. Bu akşam da bu önemli oyun için kıyasıya rekabet vardı. Bu hafta iletişim ödülü kadınlarda Seda, erkeklerde ise Emre kazandı. Emre iletişim ödülüne Okay'ı, Seda ise Bora'yı götürdü.

Bu hafta ödül oyununu kim kazandı?

Önceki akşam ödül oyunun için kıyasıya bir rekabet yaşandı. Ödül yemek ve spa olarak açıklanınca, her iki takımın da ilgisi arttı. Beyaz takım çok rahat bir şekilde 9 sayıya kadar geldi. Ancak Siyah takım bu sırada atağa geçerek üst üste galibiyetler aldı ve skoru 8 -9'a getirmeyi başardı. Ancak neredeyse 1 ay aranın ardından 10 - 8 skorla Beyaz takım yemek ve spa ödülünü kazandı.

Survivor'da bu hafta kim elendi?

Survivor'da bu hafta halk oylamasında en az oyu alarak elenen isin RİA oldu

Survivor Afroditi Skafida kimdir?

36 yaşındadır ve Atina'da yaşıyor. Profesyonel bir jimnastikçi olan Afroditi Skafida, iki olimpiyatta yer aldı. Yunanistan için dört kez dış mekan ve üç kez iç mekan şampiyonu oldu. Profesyonel sırıkla atlama sporcusu olan Skafida 2004 ve 2008 yaz olimpiyatlarında Yunanistan’ı temsil etmiş önemli bir sporcudur. Dinamik, atletik ve spontan bir yapısı var. Kendisini sınırda tutmak istiyor ve Türk ekibinin kadınlarından korkacak hiçbir şeyinin bulunmadığını ifade ediyor.

Survivor Ria Kolovou kimdir?

Ria Kolovou 30 yaşında ve Edessa'dan geliyor. Ulusal Spor Akademisi mezunu ve son bir yıldır Mikonos adasında bir butik sahibi. Çok sosyal bir kişiliğe sahip; fakat bazen biraz bencil olabiliyor. Kendine özen göstermeyi ve temizliği çok seviyor.

 

Editör: Haber Merkezi