Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? bugünün en çok merak edilen konuları arasına girdi. Bugün pek çok Survivor hayranı dokunulmazlık oyununu kimin kazandığını ve 14 Nisan eleme adaylarının kimler olduğunu öğrenmek için araştırma yapıyor. Bu sezon Türkiy Yunanista formatıyla ekranlara gelen Survivor'da geçtiğimiz haftalarda, takımlar karıştırılmş ve siyah beyaz olarak ikiye ayrılmışlardı. Bu hafta yine kıran kıran bir mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık oyununda heyecanlı anlar yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım rahat bir ada konseyi geçirirken, kaybeden takım iki ismi eleme potasına göndermek zorunda kaldı. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte 14 Nisan eleme adayları...

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu, oldukça zorlu bir parkurda karşı takımı 10-5 skorla kazanan siyah takım olmuştu. 14 Nisan'da oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu da yine mücadele ve büyük rekabete sahne oldu. Finale doğru yaklaştıkça daha da hırslanan yarışmacılar, dokunulmazlık oyununu kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Yaşanan büyük çekişmenin ardından ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım siyah takım oldu. Böylece bu haftanın eleme potasına gidecek isimleri beyaz takımdan yarımacılar oldular..

14 Nisan eleme adayları

Bu hafta iki dokunulmazlık oyununu kaybederek adaya veda edecek isimleri eleme potasına gönderen takım beyaz takım oldu. Oldukça stresli ve gergin geçen ada konseyinde beyaz takım üyeleri adadan gitmesini istedikleri isimlere oy verdiler. En çok oyu alarak eleme potasına giren ilk isim, Tony olurken, ikinci isim Kyriakos oldu.

Bu hafta iletişim ödülünü kimler kazandı?

Survivor'da 14 Nisan akşamı, yarışmacılara moral ve motivasyon kazandıran en önemli ödüllerden biri olan iletişim ödülü heyecanı yaşandı. Ödül için kadınlar ve erkeklerin ayrı ayrı yarıştığı gecede, bu haftanın iletişim ödülünü kadınlardan Seda, erkeklerden is Yusuf kazandı. Bu önemli ödülü kazanan Seda ve Yusuf, teknoloji evine giderken, yanlarına Sabriye, Atakan ve Hikmet'i de aldılar.

 

Editör: Haber Merkezi