Süper Lig takımlarından GZT Giresunspor'un oyuncusu Umut Nayir, askerlik görevini yaptığı sırada tanıştığı öğretmen Hasan Alak vasıtasıyla Cizre ilçesinde Metin Bostancıoğlu İmam Hatip Ortaokuluna tam donanımlı bir fen laboratuvarı kazandırdı.

Asker arkadaşı aracı oldu
Umut Nayir'in askerlik görevini yaptığı sırada tanıştığı öğretmen Hasan Alak vasıtasıyla bu bağışı yaptığı öğrenildi. Öğretmen Hasan Alak konuya ilişkin konuşarak, "Görev yaptığım okulda laboratuvar olmadığı için Umut Nayir'dan rica ettim. Kendisi de bizleri kırmayıp okulumuza yepyeni, tam donanımlı bir Fen Laboratuvarı kazandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Umut Nayir'e teşekkür
Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke açılış sırasında Nayir'e teşekkür ederek, "Bilimsel çalışmaların yapılması için temel etken deneylerdir. Deneylerin yapıldığı yer ise laboratuvarlardır. İnşallah Umut Nayir'in ilçemize kazandırdığı bu laboratuvarda araştıran, merak eden, öğrenmeyi öğrenen nesiller yetiştireceğiz ve eğitim sistemimize, ülkemize katkı sağlayacak ilim ve bilim insanları yetiştireceğiz." ifadelerine yer verdi.

 

Editör: Haber Merkezi