Tarzan Rıfkı filminin baş karakteri Rıfkı, sevdiği kızla yaşayacağı bir ev bulamayınca terk ediliyor. Sonrasında ormanda yaşamaya başlayan başrolümüz, gazeteye ilan vererek kendisine bir ‘Jane’ bulmak istiyor. Peki Tarzan Rıfkı filmi nerede ve ne zaman çekildi? Detaylar haberimizde…

TARZAN RIFKI FİLMİ NE ZAMAN VE NEREDE ÇEKİLDİ?

Yönetmenlik koltuğunda Natuk Baytan'ın oturduğu Tarzan Rıfkı, 1986 yılında çekildi. Başrollerini Kemal Sunal ile Suna Yıldızoğlu’nun paylaştığı Tarzan Rıfkı, İstanbul’da çekildi.

FİLMİN KONUSU

Sevdiği kadın tarafından terk edilen Tarzan Rıfkı, ormana yerleşiyor. Genç bir adam olan Rıfkı, sakarlığıyla biliniyor. Kahvecide çalışarak geçinmeye çalışan Rıfkı, aynı mahallede yaşadığı Gül’w aşık olur. Gül’le evlenmek isteyen Rıfkı’nın önünde çok büyük bir engel bulunuyor. Gül, Rıfkı ile evlenmek adına kendi evlerinde yaşamayı şart olarak sunar.

Rıfkı, bütçesine uygun bir ev bulamayınca, sevgilisi Gül tarafından terk ediliyor. Sevdiği kadın tarafından terk edilmesinin arkasından mahalleden ayrılan Rıfkı, ormanda yaşamaya başlar. Kendisini bundan sonra bir Tarzan olarak gören Rıfkı, gazeteye ilan vererek kendisine bir Jane bulma kararı alır. Hayatının kadını ile buluşacağını sandığı esnada karşısında mafyanın adamlarını bulan Tarzan Rıfkı, kendisini zorlu bir maceranın tam içinde bulmuştur.

OYUNCULARI

Kemal Sunal - Tarzan Rıfkı
Suna Yıldızoğlu - Melahat
Asuman Arsan -
Dinçer Çekmez - Zeki
Ece Berkant - Gül
Yadigar Ejder - Bitirim
Ünal Gürel - Kerpeten Hüsnü Duba Hüsnü
Adem Taşay -
Süheyl Eğriboz - Manyak Rıfat
Saadettin Erbil - Abdullah
Coşkun Göğen -
Ekrem Dümer - Polis

...

Editör: Haber Merkezi