TBMM Meclis TV canlı yayın frekans bilgileri bugünün en çok merak edilen konuları arasına girdi. Yeni askerlik sisteminin Meclis gündemine gelmesiyle birlikte, konuyla yakından ilgilenenler, her gelişmeyi anbean öğrenmek istiyor.Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme gelen konuları ve oturumları canlı olarak takip etmek isteyen vatandaşlar, her yerde TBMM Meclis TV canlı yayın frekans bilgilerini arıyor. Peki, TBMM TV canlı olarak nasıl izlenir? İşte, TBMM Meclis TV canlı yayın frekans bilgileri...

TBMM Meclis TV canlı yayın frekans bilgileri

Uydu Adı: Türksat 4A Batı 42ºE / Türkiye - Avrupa

Frekans: 11.958

POL: V

Sembol: 27500

FEC: 5/6

Uydu Adı:Eutelsat 7A 7ºE - (10.762)

Frekans:10.762

POL: V

Sembol: 30000

FEC: 3/4

Digitürk: 56

D-Smart: 103

Tivibu: 97

Kablo TV: 133

Analog Kablo TV: S 06

TBMM Meclis TV canlı izlemek için buraya tıklayın

TBMM TV ne zaman canlı yayın yapar?

Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleşen TBMM Genel Kurulu toplantıları 14:00-19:00 saatleri arasında TRT-3 kanalından ve internet üzerinden; bunun dışındaki gün ve saatlerde çalışma yapılması durumunda ise sadece internet üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır.

Protokolün 5. Maddesi kapsamında yasama yılı açılışı, 23 Nisan özel birleşimi, bütçe görüşmeleri, hükümet programı, konuk yabancı devlet adamlarının parlamentodaki konuşmaları gibi özel hallerde, gün ve saate bakılmaksızın, Genel Kurul çalışmaları TRT-3 kanalından canlı olarak yayınlanmaktadır.

 

Editör: Haber Merkezi