Sonumuz hayrolsun inşallah. Corona kaynaklı vaka ve ölüm sayıları ülkemizde de tırmanmaya devam ederken, önceki gün sabah Abdurrahim Albayrak, akşam da Fatih Terim’den gelen kötü haberler, spor camiasında şok etkisi yarattı. Başta Fatih hocam, Sayın Albayrak ve eşi olmak üzere, tüm hastalarımıza geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Sezon başından beri verdikleri demeçlerle ortamı geren, kavga ortamı yaratıp, ligimizi kaynayan kazan haline getiren, camialar arasında uçurumlar yaratan kişiler, bir anda süt dökmüş kedi oluverdiler. Belki de bu corona belası olmasaydı, ligimizde yükselen tansiyon neticesinde istenmeyen bir sürü olaylar yaşayacaktık. Her şeyde bir hayır vardır, diyelim. Devlet büyüklerimizin almış olduğu tedbirler ve milletimizin de koyulan kurallara uymasıyla, bu virüsten mümkün olduğu kadar az hasarla ve yürekten inanıyorum ki, diğer dünya devi ülkelere göre çok daha az sayıda can kaybı ile kurtulacağız inşallah... 

Durum bu düzeye gelince, herhalde artık kimse galibiyet, şampiyonluk, kupa düşünecek kadar insaniyetsiz olamaz. Sporumuzdaki tatil sürecinin ne kadar süreceği belli değil… Ama durum gösteriyor ki, mayıs başında sahaların ve salonların açılması şu an için oldukça iyimser bir tahmin olarak görünüyor. İnşallah öyle olur da ligi tamamlarız. Ama süreç daha da uzarsa, o zaman bu ligin oynanmamış sayılması, kaçınılmaz olacaktır. Böyle bir karar aşamasına gelirsek (ki gelmeyiz inşallah) görün o zaman kavgayı. Sakın kanmayalım bu günlerde verilen demeçlerin ya da yayınlanan bildirilerin dostane havasına. Virüsün hızı geçince süt dökmüş kedilerin hepsi tekrar birer yaralı kaplana dönecektir evvel Allah. Keşke ders almış olsalar da ben de yanılsam.