Fox TV’de hafta içi yayınlanan Temizlik Benim İşim programıyla üne kavuşan Kadir Ezildi, popülerliğini her geçen gün artırıyor. Hem tepkileri hem de temizliğiyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Kadir Ezildi nereli, ne iş yapıyor sorularının yanıtlarını haberimizde bir araya getirdik…

1995 yılının Mart ayında İstanbul, Bakırköy Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelen Kadir Ezildi yaşantısını İstanbul, Maltepe’te sürdürmektedir. Anne tarafından aslen Bayburt, baba tarafından ise aslen Konya’lıdır. Günümüzte televizyon ekranlarında sunucu olarak kariyerini sürdüren Ezildi’nin ayrıca özel bir hastane’de arşiv sorumlusu ve depo görevlisi olarak çalıştığı belirtilmektedir.

Ekran severler tarafından özellikle TLC ekranlarında yayınlanmış olan Temizlik Avcıları isimli program ile tanınmıştır. Ne kadar titiz ve temizlik hastası olduğu bilinen ünlü isim özellikle ciddi bir kadın hayran kitlesine ulaşmıştır.



Balık burcudur, annesi ve kardeşi Kerem ile birlikte yaşantısını İstanbul, Maltepe’de sürdürmekte. Takıntılı denebilecek kadar temizlik hastası, hatta işten döndükten sonra direk uzun süre evde temizlik yaptığını dile getirmiştir. Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanmaktadır. Günümüz itibariyle resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 484 bin civarındadır.

Kadir Ezildi Obsesif temizlik hastasıdır;

Obsesif kompulsif hastalığı olarak adlandırılan temizlik hastalığı takıntılı şekilde temizlik tutkunluğu, her şeyin kirli olduğu hissine inanma ve her şeyi sürekli yıkama, silme gibi eylemlerin sürekli tekrarlanmasıdır..

Temizliğin güç ve kuvvet gerektiren bir uğraş olduğunu bu nedenle de temizliğin erkek işi olduğunu savunmaktadır. Evde geç saatlere kadar temizlik yaptığı için pek fazla misafir de ağırlayamadığını belirtmiştir.

2019 yılında ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim adlı programı hazırlayıp sunmaktadır.

BAKIN ANNESİ KADİR EZİLDİ'Yİ NASIL ANLATIYOR

 

 

Editör: Haber Merkezi