Türk Silahlı Kuvvetlerinin 29 Nisan 2017 tarihinde düzenlediği operasyonda öldürülen Koçero Meleti kod adlı PKK’lı terörist Volkan Boran’ın HDP vekili Semra Güzel ile sevgili olduklarını gösteren fotoğraflar ortaya çıktı.

Böyle bir şey nasıl yaşanır diye şaşkınız?

***

PKK’lı teröristlerin tabutuna sırt verenlerin…

PKK terörünü kaynağını kurutmak için yapılan sınır ötesi operasyonlara karşı çıkanların… Kaynaklarını PKK’ya aktaran belediyelere kayyum atanmasına öfke kusanların…

PKK övücüsü siyasetçilerin adalet önünde hesap vermesine en üst perdeden tepki koyanların…

Ana muhalefet olduğu bir yerde bu tarz şeylerin yaşanmasına neden şaşırıyoruz?

***

Her evden bir oy kampanyası başlatıp, daha sonra belki barajı geçemez diye düşünüp HDP’ye ailecek oy veren bunlar değil miydi?

Sırtını PKK’ya yaslayanı, PKK sizi tükürüğüyle boğacak diye salya akıtanı, terörist Öcalan’ın heykelini dikme hayalleri kuranı meclise taşımak için çırpınmadılar mı?

Tüm bunlara bir de bir teröristin sevgilisi eklenmiş çok mu?

Ortada ne şaşılacak bir durum var, ne de bu duruma neden tepki vermediklerini sorgulayıp, sessizliklerine kızacak bir durum var…

***

Onlar HDP-PKK ilişkisini görme konusunda körler…

Geçmişte de daha nice örnekleri vardı, göremediler.

Çünkü bütün dertleri HDP’nin oyunu almaktı.

Nitekim de aldılar, terörist Murat Karayılan’ın CHP’ye oy istediğine şahit olmadık mı, CHP aldığı bu destekle belediyeler kazanmadı mı?

Sırf bu desteğin diyetini ödemek için bile HDP’li bir vekilin bir terörist sevgilisi olmasına tepki gösteremezler…

***

PKK’lı terörist Volkan Boran’ın sevgilisi HDP’li vekil Semra Güzel için vakit dokunulmazlığının kaldırılması, yani hesap verme vaktidir…

Burada CHP’ye düşen ise terörist koynundan milletvekili yaptıkları eserlerini savunma vaktidir.

Yani CHP içinde vakit HDP-PKK ilişkisinin en açık örneğinin ortaya konulduğu bugünde ortaya saçılan pislikleri müdafaa vaktidir.

Bakalım görelim, geçmişte HDP’yi savunurken zırvalamanın nirvanasına çıkarak “HDP ve PKK’yı birbirinden ayrı görüyoruz” sözleriyle seslenenler ilişkinin koyun koyuna deşifresi sonrası ne diyecekler?