PKK’lılar yaptıkları küstahça açıklamalarla “Biz kendi valimizi, kendi kaymakamımızı kendimiz tayin etmek istiyoruz, bunun için de Avrupa’daki yerel yönetimlere özerklik şartlarını istiyoruz” dedi, Yerel Yönetimler Özerklik Şartı’nı mutlaka kabul edeceklerini ilan etti.

          ***

PKK’nın gazetesine demeçler verdi, terör örgütünün radyosunda, televizyon kanalında programlara katıldı, Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesinin yer aldığı Anayasa’nın  değiştirilemez maddelerinin değiştirilmesine onayının olduğunu açıkladı.

          ***

PKK’nın Suriye uzantısı YPG’yi terör örgütü olarak görmediklerini söyledi, YPG’nin vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum olduğunu ifade etti, Türkiye’ye saldırmayacağını iddia ederek terör örgütüne kefil oldu.

          ***

“Biz hapiste yatan PKK’lıya da gittik, DHKP-C’liye de gittik hiç ayrım yapmadık” sözleri o kadar etkili oldu ki partisinin milletvekilleri soluğu terör örgütlerinin düzenlediği eylemlerde aldı, PKK’lı teröristlerin cenazelerine katıldı, terörist tabutlarına sırt verdi.

         ***

Kaynaklarını PKK’ya aktaran belediyelere kayyum atanmasına öyle bir öfke kustu, PKK övücüsü siyasetçilerin adalet önünde hesap vermesine öyle tepkiler gösterdi ki partisinin belediye başkanları terör örgütüyle iltisaklı isimlere kadro verirken çekinmedi, bizzat terör örgütü tarafından kurulan derneklere ödenek gönderirken çekinmedi.

          ***

Almanya’da “Türkiye terörle mücadele etmiyor, sivilleri katlediyor” diyen hainle fotoğraf verdi, İngiltere’de katıldığı programları terör seviciler organize etti, ABD’de PKK yanlısı kişilerle temas kurmakta bir sakınca görmedi.

          ***

Teröre desteği öyle üç beş sözle kalmadı, gün oldu terörün kökünü yerinde kurutacak sınır ötesi operasyonlara karşı durdu, gün oldu hazırlanan tezkereye hayır oyu vererek nerede mevzilendiğini tüm dünyaya gösterdi.

         ***

Öyle şeylere imza attı ki Mazlum Kobani isimli teröristin “Bize umut veriyor” övgüsüne mazhar oldu, Kandil’deki terör elebaşları onun partisinin etrafında birleşme çağrıları yaptı.

        ***

Sanki tüm bunlar olmamış, hiç yaşanmamış gibi CHP Gençlik Kolları üyesi bir grup geçtiğimiz gün bir mizansene imza attı, Kılıçdaroğlu’na “Bilmem mi, zor günlerimde hep sen yanımda vardın” sözleriyle seslendi, “Gençliğin umudu” yakıştırması yaptı, o da gözyaşlarını tutamadı.

      ***

Valla ne yalan söyleyeyim, ben de tüm varlığımı PKK’nın varlığına adamama rağmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri Cumhuriyeti emanet ettiği gençliği kandırma başarısını gösterip, umudumsun sözlerine muhatap kalsam, ajansın bana biçtiği rolü ne büyük ustalıkla oynuyorum gururu içinde mutluluktan hüngür hüngür ağlardım herhâlde…