İkinci sezonu büyük yankı uyandıran Teşkilat dizisine yeni oyuncular dahil oldu. Seyircinin sabırsızlıkla beklediği dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Hakan Boyav kadroya katıldı. Boyav'ın yanında Gürkan Uygun ve Turgut Tunçalp da Teşkilat'a rol almaya başladı. Diziseverler, 'Teşkilat 'Tövbekar' kimdir? Hakan Boyav kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?' gibi sorularına yanıt arıyor.

TEŞKİLAT'IN YENİ OYUNCULARI KİMLER?

Diziye Uyanış Büyük Selçuklu'da Hasan Sabbah'ı canlandıran Gürkan Uygun ve Maraşlı'daki performansı ile dikkat çeken Hakan Boyav katıldı.

Diziye katılan üçüncü isim ise Turgut Tunçalp oldu.

TRT 1'de yayınlanan ‘Teşkilat’ dizisinin yeni bölümü bu akşam seyircisiyle buluşuyor. Dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Hakan Boyav kadroya katıldı.

Hakan Boyav, ‘Teşkilat’ dizisinin ikinci sezonunda canlandıracağı Sadık, nam-ı diğer 'Tövbekar' karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

HAKAN BOYAV KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Hakan Boyav, 10 Ocak 1964 yılında Ödemiş, İzmir'de dünyaya geldi. 1984 yılında Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nden, 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında bir yerel gazetede çizerlik ve mizah yazarlığı yaptı.

1988 yılında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nun kuruluş kadrosunda görev aldı ve 1988 yılından 1993 yılına kadar Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. 1993 yılından 2003 yılına kadar Antalya Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. 2003 yılından itibaren Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev almaktadır.

Karikatür alanında Abdi İpekçi Barış ve Dostluk Ödülü karikatür dalı ödülü (1988) ve Yunus Nadi Karikatür Ödülü (1989) sahibidir.

Hakan Boyav'ın Instagram hesabı şöyle

https://www.instagram.com/hakan_boyav/?hl=tr


TEŞKİLAT DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Çağlar Ertuğrul

Mesut Akusta

Ezgi Eyüboğlu

Gürkan Uygun

Ezgi Şenler

Mehmet Usta

Tuncer Salman

Nihat Altınkaya

Hakan Boyav

Serdar Yeğin

Editör: Haber Merkezi