TRT 1'in en sevilen dizilerinden olan Teşkilat yeni sezonu hakkında detaylar belli olmaya devam ediyor. Teşkilat dizisi yeni sezon çekiminin ardından fragman da yayınlandı. Teşkilat yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni fragman sosyal medya kanalında “Vakit geldi, operasyon başlasın!” Ölmeden evvel ölenlerin hikayesi Teşkilat yeni sezonuyla yakında TRT 1'de başlıyor!" diyerek duyuruldu. İşte Teşkilat dizisi detayları...

TEŞKİLAT DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Teşkilat dizisi de diğer birçok dizi gibi sezon finalie girmişti. 3 aylık aranın ardından Teşkilat dizisi başlama tarihi merak edilenler arasında yer aldı. Teşkilat dizinin oyuncuları sete çıktı ve ilk yeni sezon fragmanı geldi. Teşkilat dizisinin yeni sezonunun Eylül ayı içerisinde başlaması bekleniyor.

Teşkilat DİZİ

MESUT AKUSTA, 'TEŞKİLAT' DİZİSİNE DEVAM EDECEK Mİ?

Taburcu olduktan sonra yayınladığı video ile hayranlarına iyiyim mesajı veren oyuncu Mesut Akusta, evinde dinlenmeye devam ediyor. Akusta'nın eşi Şafak Özbir, oyuncu ile ilgili kendisine gelen bir soruyu yanıtladı. Şafak Özbir: "En çok gelen soruya bir kerede cevap vereyim; Mesut çok şükür iyi... Çok büyük bir şey atlattık. Ameliyata girerken yüzde 50 hayatı risk, yüzde 50 felç riski taşıyordu.Ameliyat sonrası yoğun bakım süreci, enfeksiyon, solunum, tansiyon, tekrar kanama riski derken tüm engelleri aştık. Evimizdeyiz ve Mesut çok kısa bir dinlenme sürecinden sonra çalışmaya başlayabilecek ne mutlu ki..."

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

TRT tarafından yayımlanan Teşkilat dizisi Türk İstihbarat'nı konu alan bir dizidir. Türkiye'nin gelişmesini istemeyen karanlık bir yapının, özellikle son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Türkiye'nin İHA ve SİHA programlarına yönelik bir operasyon yapmayı hedeflemektedirler. Bu karanlık yapının planlarına karşılık Milli İstihbarat Teşkilatı bünyesinde bir ekip kurularak, mücadeleye başlanır. Bu ekibin başına Mesut Akusta tarafından canlandırılan deneyimli Milli İstihbaratçı Mete Bey öncülük edecektir. Bu ekip yurtiçi ve yurtdışı dahil olmak üzere birçok yerde gizli operasyonlar yaparak bu karanlık yapının planlarını bozmak istemektedirler. Bu sebeple yaptıkları tüm operasyonların başarıya ulaşması ve operasyonun selameti için ekibi oluşturan İstihbaratçıların kağıt üzerinde ölü olarak görülmesi gerekmektedir.

TEŞKİLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Birçok dizinin aksine Teşkilat dizisinin operasyon ve diğer sahneleri Ankara'da çekilmektedir.

TEŞKİLAT DİZİSİNİN OYUNCULARI

Feray Darıcı, Ebru

Ezgi Eyüboğlu, Ceren

Ezgi Şenler, Pınar

Elisa Mürvet Ekmekçi, Yağmur

Hilal Anay, Macide

Mesut Akusta, Mete

Çağlar Ertuğrul, Serdar

Deniz Baysal Yurtçu, Zehra

Nihat Altınkaya, Hulki

Serdar Yeğin, Uzay

Mehmet Usta, Zayed Fadi

Tuncer Salman, Hakkı

Atılay Uluışık, Sermet

Yavuz Bingöl, Adem

Mert Karabulut, Kemal

Editör: Haber Merkezi