Ülkesi ve halkı için kalabalıklar içinde görünmez olanların hayat hikayesini ekran taşıyan Teşkilat dizisinin yeni sezonu bomba gibi geliyor. Ekrana geldiği günlerde reytinglerde en üst sırada yer alan Teşkilat 2. sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Yeni oyuncular ise diziye heyecan katacak. En son Uyanış Büyük Selçuklu'da Hasan Sabbah rolüyle dikkatleri üzerine çeken Gürkan Uygun yeniden izleyicinin karşısına çıkıyor. Peki, Teşkilat yeni sezon hangi gün, 2. sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen.

TEŞKİLAT 2. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Öncelikle herkesin merak ettiği sorunun cevabıyla başlayalım. Teşkilat 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda Gürkan Uygun ve Hakan Boyav'ın da katılmasıyla beraber diziye daha çok heyecan gelmesi bekleniyor.

Yapımcılığını TIMS&B Productions'ın yaptığı ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

TEŞKİLAT DİZİSİ 2. FRAGMANI DA YAYINLANDI

Nefes kesen sahneleriyle izleyenleri ekran başına toplayan Teşkilat dizisinin yeni sezon 2. fragmanı da yayınlandı.

TEŞKİLAT YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gelelim en çok merak edilen ikinici sorunun cevabına Türkiye'nin en çok izlenen yapımlarından biri olan 'Teşkilat' dizisi 26 Eylül Pazar günü yeni sezonuyla TRT 1 ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

TEŞKİLAT DİZİSİ HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Sıra dışı hikayesi ve aksiyon sahneleri ile izleyenlere heyecanlı anlar yaşatan Teşkilat dizisi yine pazar günleri seyircisi ile buluşacak.

TEŞKİLAT YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Kadrosuna yeni isimler katan Teşkilat'ın oyuncuları şöyle:

Çağlar Ertuğrul

Deniz Baysal Yurtçu

Mesut Akusta

Ezgi Eyüboğlu

Gürkan Uygun

Ezgi Şenler

Mehmet Usta

Tuncer Salman

Nihat Altınkaya

Hakan Boyav

Serdar Yeğin

 

Editör: Haber Merkezi