Geçen sene TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve büyük yankı uyandıran Teşkilat dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Sürpriz isimlerin oyuncu kadrosuna eklendiği dizinin yayın tarihi de belli oldu. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor, bugün Teşkilat var mı, Teşkilat'ın yeni oyuncuları kimler? 

Teşkilat 2. sezon için az bir süre kaldı. Sabırsızlıkla beklenen dizinin yeni sezon tarihi belli oldu. 

TEŞKİLAT YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR 2021?

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun gibi isimlerin tol aldığı TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat yeni sezonu 26 Eylül Pazar (bugün) saat 20.00'de başlıyor.

TEŞKİLAT'IN YENİ OYUNCULARI KİMLER?

Diziye Uyanış Büyük Selçuklu'da Hasan Sabbah'ı canlandıran Gürkan Uygun ve Maraşlı'daki performansı ile dikkat çeken Hakan Boyav katıldı.

Diziye katılan üçüncü isim ise Turgut Tunçalp oldu.

Geçtiğimiz günler hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi gören Mesut Akusta, Teşkilat dizisinden ayrılmayacak. Oyuncu, doktorların direktifi ile onayı aldı. Ancak bir süre daha dinlenecek olan oyuncunun önümüzdeki hafta yeniden sete çıkması ve rolüne devam etmesi bekleniyor. 

Hakan Boyav

TEŞKİLAT DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Çağlar Ertuğrul

Mesut Akusta

Ezgi Eyüboğlu

Gürkan Uygun

Ezgi Şenler

Mehmet Usta

Tuncer Salman

Nihat Altınkaya

Hakan Boyav

Serdar Yeğin

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla "yer altına" inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getiriyor.

Editör: Haber Merkezi