Bu sezonun çiçeği burnunda iki yeni teknik adamının yönettiği Antalyaspor ile Karagümrük, kupada adlarını çeyrek finale yazdırıp, ligde karşı karşıya geldi. Nuri Şahin ve Volkan Demirel maç boyunca kendi çizgilerinde takımlarını yönetti. Ne kadar üzücü ki, iki genç teknik adam da kenarda hülle yoluyla durabiliyor. Futbolumuzdaki, talimatların resmi yoldan ihlal edilmesine TFF niye çözüm bulmaz da çanak tutar? Anlaşılmaz bir durum.

Küme düşme mücadelesinde şiddetle puana ihtiyaç duyan Nuri Şahin’in talebeleri 90 dakika boyunca açık ara üstündü. Antalyaspor’un son haftalarda oynadığı futbola ve aldığı skorlara bakarsak gelecek maçlar için umut veriyor.

Transferde takviye yerine, güç kaybeden Fatih Karagümrük’te başkan Süleyman Hurma’nın bir bildiği vardır herhalde. Adana Demirspor’a farklı yenilip, Y.Malatyaspor karşısında alınan galibiyetin devamı gelmedi. Maç boyunca rakip karşısında ezik kalan ve fazla varlık gösteremeyen şöhretler topluluğu iyi yolda gitmiyor. Üstelik gelecek haftalarda sert bir fikstür bekliyor Karagümrük’ü. Puan alınmazsa, ilk yarıda alınan puanları cepten yiyerek ligin sonu gelmez.

Halil Umut Meler ülkemizin uluslararası alanda gelecek beklediği bir hakem. Geçen hafta yönettiği Adana Demirspor-Rizespor maçından sonra adı, MHK tarafından cezalılar listesinde açıklandı. Sonra sürpriz bir şekilde bu maça atandı. Kendisi de maç beklemiyormuş herhalde ki 90 dakika boyunca konsantrasyonu düşüktü. İzmir Kordonboyu’nda yürür bir hali vardı.