Fox TV ekranlarında yayınlanan ve şef adaylarının birbirinden zorlu ve lezzetli yemekleri jüri üyelerine beğendirmeye çalıştığı The Taste Türkiye için geri sayım başladı. Yarışmanın hayranları son günlerde yoğun şekilde ‘The Taste Türkiye ne zaman başlayacak?’ ve ‘Jüri üyeleri kimler?’ araştırmasını yapıyor. İlk sezonunda büyük bir izleyici kitlesi kazanan yarışma yeni sezonunda da hem jüri üyeleri hem de yarışmacılarıyla aynı başarıyı sürdüreceğe benziyor. The Taste Türkiye hayranlarına müjdeli haber kanaldan geldi ve The Taste Türkiye’nin yayın tarihi belli olduğu duyuruldu. Peki, The Taste Türkiye ne zaman başlayacak?

THE TASTE TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2. sezonu heyecanla beklenen “The Taste Türkiye” yarışması, 4 Eylül Çarşamba saat 20.00’de izleyicisiyle buluşacak.

Türkiye’nin önde gelen şefleri Ali Ronay, Rafet İnce ve Esen Hünal’ın jüri koltuğunda oturduğu, 12 yarışmacının kıyasıya rekabet ettiği “The Taste Türkiye”nin 2. sezonunda en yaratıcı şef ödüllü Hazer Amani programın moderatörlüğünü üstlenecek ve lezzet yarışına
yön verecek.

Mutfakta şefler yaratıcılıklarını yarıştırırken, 2. etapta Amani de yarışmacılara mentor şef olarak destek verecek.

JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Programda yarışmacılar, 12 hafta boyunca hazırlayacakları lezzetli yemekleri Ali Ronay, Esen Hünal, Rafet İnce ve Hazer Amani’ye beğendirmeye çalışarak, kıyasıya yarışacaklar.

Editör: Haber Merkezi