Henry Cavill tarafından başrolü canlandırılan The Witcher dizisi 2. sezon duyurusu resmen yapıldı. Türkiye'den ve dünyadan birçok hayranı bulunan The Witcher dizisi yeni sezon fragmanı da yayınlandı. Fantastik türünde yayınlanan ve heyecan dolu sahneleri ile büyük beğeni kazanan The Witcher dizisi haricinde kitabı da bulunmakta. Peki The Witcher 2. sezon ne zaman ne zaman çıkacak? The Witcher 2. sezon ne zaman başlayacak?

NETFLİX THE WİTCHER 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

The Witcher 2. sezon tarihi açıklandı. 17 Aralık'ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix'te izleyenlerin karşısına çıkacak.

İŞTE THE WİTCHER 2. SEZON FRAGMANI

THE WITCHER KONUSU NEDİR?

Mutasyona uğramış bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, insanların çoğunlukla yaratıklardan daha uğursuz olduğu, karmaşa içindeki bir dünyada kaderine doğru yol alıyor.

The Witcher serisi, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin aynı isimli fantastik roman serisinden uyarlandı ve izlediğimiz ilk sezon da serinin ikinci kitabı olan The Last Wish'in hikayesine dayanıyor. The Last Wish, yayınlanan ikinci kitap olsa da kronolojik olarak ilk sırada yer alıyor.

İlk sezon, toplamda sekiz bölümden oluşuyordu. Doğaüstü güçlere sahip yaratık avcısı kahramanımız Rivialı Geralt, güçlü ve etkileyici bir büyücü olan Yennefer ve prenses Ciri'nin hikayesini izlediğimiz bu sezonun zaman çizelgesi alışık olduğumuzdan biraz farklı ancak nihayetinde bu karakterlerin yolları kesişiyor.

The Witcher 2. sezon

THE WITCHER OYUNCULARI KİMLER?

Yeni sezonda seriye pek çok yeni karakter dahil olacak ve hikaye genişleyecek. Ekranda gördüğümüz ana karakterlerde ise bir değişiklik yaşanmayacak. Geralt rolünde Henry Cavill, Ciri rolünde Freya Allan ve Yennefer rolünde de Anya Chalotra, herhangi bir değişiklik olmadan yola devam edeceklerini açıkladılar.

Bu kemik kadro dışında seriye dahil olacak yeni isimler ise şöyle;

Coen rolünde Yasen Atour

Vereena rolünde Agnes Bjorn

Lambert rolünde Paul Bullion

Nivellen rolünde Kristofer Hivju

Eskel rolünde Thue Ersted Rasmussen

Lydia rolünde Aisha Fabienne Ross

Francesca rolünde Mecia Simson

Editör: Haber Merkezi