CHP’nin sembol ismi olan ve hatta Kemal Kılıçdaroğlu’ndan sonra CHP içinde en çok öne çıkan isim olan Canan Kaftancıoğlu, CHP’de yine gündem… CHP’li yazarlar, siyasetçiler istifasını istiyorlar. “Atatürk” demeyi tercih etmemesi üzerinden başlayan tartışmaların biteceği de görülmüyor. Fakat Kemal Kılıçdaroğlu “CHP içinde Kaftancıoğlu tartışmalarını bitirin talimatı” vermiş… Yani diyor ki; evin çöpünü, tozunu halının altına süpürün… Gören olmasın, tartışarak dikkatleri CHP üzerine çekmeyin…

          Türkiye’de ve CHP’de herkes biliyor ki, Canan Kaftancıoğlu ne “Gazi Mustafa Kemal’den” ne de “Atatürk’ten” haz almaz. Kemal Kılıçdaroğlu da bunu adı gibi bildiği halde Canan Kaftancıoğlu’nu CHP içinde gözü gibi korumaktadır. Canan Kaftancıoğlu’na CHP içinde kimse dokunamıyor. Bırakın dokunmayı, eleştirmek bile yasak…

          Atatürk’e olan bağlılığı ve yakınlığı ile tanınan, gazeteci kökenli siyasetçi Falih Rıfkı Atay, ‘Babanız Atatürk’ adlı kitabının 57. sayfasında şu anıyı yazmıştı.

          “CHP Genel Sekreteri Recep Peker, CHP ile ilgili bir vesikayı Atatürk’e imzalatmaya getirdiğinde, Atatürk vesikanın üzerine ‘PARTİM’ sözünü yazar. Peker çok şaşırır! Peker, ‘Paşam niçin CHP yazmıyorsunuz?’ diye sorar. Atatürk’ün cevabı şu olur: Ne bileyim sonuna kadar CHP’nin benim partim olarak kalacağını?

          İşte CHP’nin son beş yılının özeti bu ileri görüşlülüktedir. Atatürk sonrası CHP kuruluş felsefesinden yavaş yavaş uzaklaşmaya başlamıştı. Kemal Kılıçdaroğlu zamanı, o felsefe tamamen silinmiştir. Ve CHP’nin artık Atatürk’ün partisi olmadığı çok net bir şekilde görülmüştür. Mevcut CHP’yi Atatürk’ün partisi gibi kim anarsa gaflette ve ahmaklıktadır.

          Terör örgütü PKK’nın kurucularından Sakine Cansız için kendini parçalayan, öldürülen MLKP terör örgütü kurucularından teröristbaşı Hasan Ocak için “Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!” diyen, terörist Demirtaş gibi biriyle gece âlemlerine akan Canan Kaftancıoğlu’nun koskoca İstanbul’a il başkanı yapıldığı bir partide Atatürkçülükten bahsetmek inanın ahmaklık ötesi bir seviyedir.

          CHP içine düştüğü çukurdan çıkmayı denemek yerine başkalarını da debelendikleri çukurun içine çekmeye çalışmaktadır. Mesela buna bir örnek, Tipitip Özgür’ün yapmaya çalıştığı olmuştur. Yaptığı tam olarak “Ben ne söylüyorum, tamburam ne çalıyor” hali gibidir.

          Türkiye, CHP’nin Atatürk’ün çizgisinden çıkmasını konuşuyor. Türkiye, Canan Kaftancıoğlu’nun gelmişini-geçmişini konuşuyor. CHP’nin tuhaf tipi olan Özgür Özel, namıdiğer Tipitip Özgür, Canan Kaftancıoğlu’ndan konuyu getirip MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye bağlamış ve şunu yazmış: Çamur böyle birşey. Karşıya atarken bir bakmışsın eline yüzüne bulaşmış. AkTrol operasyonlarına özenen @MHP_Bilgi’nin biraz önce atıp sildikleri twitteki videoya bakın. Genel Başkanlarının “Atatürk” demediğini fark edince twiti sildiler. Maksatları bize burdan saldırmaktı.

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin Atatürk sevgisini, teröristsever Canan Kaftancıoğlu ile kıyaslıyor. Herhalde bu hale “Aman Allah’ım” denir?

          Bu Tipitip Özgür’de nasıl bir zekâ var, inanın çok merak ediyorum. Ciddi bir algılama problemi olduğu gibi, yüksek derece de bir iticilik sahibi…

          @MHP_Bilgi sayfasında MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin 4 Mart 2012 tarihinde gerçekleşen İstanbul Ülkü Ocakları 2023 Gençlik Eğitimi 6. Dönem Mezuniyet Töreni’nde yapmış olduğu konuşmadan şu bölüm paylaşılmıştı.

Avrupa’ya diz çöktüren Atilla, Ülkücüdür.

Anadolu’yu vatanlaştıran Sultan Alparslan, Ülkücüdür.

Bu kutlu şehri fetheden Fatih, Ülkücüdür.

Viyana kapılarına dayanan Kanuni, Ülkücüdür.

Türkiye’yi kuran ve bağımsızlığına kavuşturan Mustafa Kemal, Ülkücüdür.

          Tam paylaştığı esnada MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin korona gündemiyle ilgili sosyal medya paylaşımı olunca o video silinmiş ve güncel twitleri paylaşılmaya başlanmıştı. Ama Tipitip Özgür’e göre MHP Lideri Devlet Bahçeli “Mustafa Kemal” dediği için kaldırılmış ve Canan Kaftancıoğlu üzerinden CHP’ye saldırı boşa çıkmış… Zekâ derecesini merak ediyorum diyordum. Meğerse zekâ abidesi çıktı Tipitip Özgür!

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” dediği, ona saygı ve sevgilerini ifade ettiği yüzlerce konuşması ve onların videosu vardır. Sanki MHP Lideri Devlet Bahçeli hayatı boyunca Atatürk ismini hiç kullanmadı ve buna göre Canan Kaftancıoğlu’ndan ne farkı var diyor? Öyle mi Tipitip Özgür?

          Yahu böyle bir kıyaslama yaparken hiç mi Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazsın Tipitip Özgür?

          Teröristlere “komutanım” çeken Canan Kaftancıoğlu ile terör örgütlerinin korkulu rüyası olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi Atatürk konusunda kıyaslamak hangi akla ve mantığa sığar?

          MHP’nin internet sayfasında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tüm konuşmaları bulunmaktadır. Gir bak bakalım “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” dediği kaç tane konuşması var. Birçok konuşmasında da sizin “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e” yaptığınız ihanetlerden ve CHP’nin terör örgütlerine yuva olmasından bahsediyor. HDP ve terörist Demirtaş sevdalısı Tipitip Özgür, sen git milli tüm meselelerde düşman safından seslenen İstanbul İl Başkanı’nız Canan Kaftancıoğlu ile ilgilen…

          Atatürk’ün aziz hatıralarını, ideallerini, ülkülerini CHP’den silen ve ona ihanet eden oldunuz… Hâlâ lak lak peşindesiniz…