Binlerce vatandaşın merakla beklediği TOKİ Ankara Yenimahalle-Yakacık kura sonuçları açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) uygun fiyatlı konut satışına devam ediyor. Son olarak TOKİ Ankara çekilişi gerçekleştirildi. 4 Aralık TOKİ kura sonuçları izle ekranı haberimizde yerini aldı. 2+1 ve 3+1 tipindeki konutların fiyatları 117 bin liradan başlıyor ve kura çekimi gerçekleştirildi. 

TOKİ ANKARA KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ, duyurular ekranından yaptığı açıklamada “İdaremiz tarafından Ankara Yenimahalle Yakacık Mahallesi Projesi kapsamında kuralı satışa sunulan 2+1 nitelikli 73 adet konut ve 3+1 nitelikli 129 adet konut olmak üzere toplam 202 adet konut için 22 Kasım - 26 Kasım 2021 tarihleri arasında başvuru alınmış olup, katılımcılara yönelik “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” çekilmiştir." ifadelerini kullandı.

TOKİ ANKARA BAŞVURU SONUÇLARI İZLE

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI

TOKİ konutlarına başvuru yapacak vatandaşların 18 yaşını doldurmuş ve Türk vatandaşı olması gerekiyor. Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine Türkiye sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce TOKİ’den konut satın almamış olması şartları aranıyor.

Ayrıca kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir; birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacak.

TOKİ Ankara kurası

Editör: Haber Merkezi