Konya Selçuklu ilçesi Ardıçlı Mahallesi'ndeki Toplu Konut Projesi için kura çekimi canlı olarak gerçekleştiriliyor. TOKİ Konya kura çekilişi için başvuru yapan binlerce vatandaş, Ardıçlı'daki konutlar için yapılacak çekilişi heyecanla takip ediyor. 2022 TOKİ Konya kura çekiliş sonuçları açıklandı mı, isim listesi yayınlandı mı? 2022 TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura çekilişi canlı izle ekranı haberimizde...

TOKİ KONYA ARDIÇLI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konya Selçuklu Ardıçlı konut projesinin kura çekimi bugün gerçekleştiriliyor. 

TOKİ Konya Ardıçlı

TOKİ KONYA KURA ÇEKİMİ CANLI NASIL İZLENİR?

TOKİ Konya Ardıçlı kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura sonuçları bugün saat 11.00'de düzenlenecek olan kuranın ardından sonuçlar belli olacak. Kura çekimini aşağıdaki linkte yer alan linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/c/TokiKurumsal

TOKİ KONYA SELÇUKLU ARDIÇLI PROJESİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI BELLİ OLUYOR

TOKİ'den yapılan kura duyurusunda "Konya Selçuklu Ardıçlı 2-4-5 ve 6.Etaplar 430 Adet Konut Projesinde satışa sunulan konutların "Konut Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kura " çekilişi 20 Ocak 2022 tarihinde; Saat 11:00'de İdaremizin sosyal medya (Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayın ile yapılacaktır. Konya Selçuklu Ardıçlı 3. Etap projesinde yer alan 2+1 tipi 331 adet ve 3+1 tipi 205 adet konut, satışa ilave edilmiştir." ifadelerine yer verilmişti.

 

Editör: Haber Merkezi