TOKİ Silivri Alipaşa konutları için kura çekimi bugün gerçekleştirildi. TOKİ Silivri Alipaşa kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Silivri 2+1 kazananlar isim listesi nasıl sorgulanır? gibi soruların yanıtları başvuru yapan tüm vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Başvuru bedelinin 1.000 lira olarak belirlendiği projedeki konutlar 2+1 olarak planlandı. İşte tüm detaylar...

TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULA

TOKİ SİLİVRİ ALİPAŞA KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ İstanbul Silivri Alipaşa Mah. 1., 2. ve 3. Etap Projeleri kapsamında toplam 88 adet 2+1 dairenin kurası bugün gerçekleştirildi. Kuranın tamamlanmasıyla birlikte nihai sonuçlar, kurumun resmi internet sitesi aracılığıyla duyurulacak.

Toki sonuçları isim listesi

 TOKİ Silivri Alipaşa alt gelir projesinde en düşük konutun fiyatı 209 bin 942 TL, en yüksek konutun fiyatı ise 310 bin 879 TL olarak belirlendi. TOKİ Alipaşa projesinde dairelerin taksitleri ise 874,76 TL'den başlıyor, 1,295 TL'ye kadar yükseliyor.

SİLİVRİ TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2021

TOKİ kura çekiliş sonuçları tamamladığında https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresi üzerinden bilgilerinizi girmeniz halinde isim listelerine ulaşabileceksiniz.

Editör: Haber Merkezi