Toroslar'da sporun  tüm branşlarında sporcu yetiştirdiklerini söyleyen Başkan Yılmaz; "Spor, hayatımızın vazgeçilmezi. Bu anlayışıyla tüm etkinliklerimizde spora önemle yer veriyoruz" dedi.

Belediye; çocuk,  genç, yaşlı her kesimin aktif spor yaşamın içinde yer almaları amacıyla 14 farklı branşta  kurslar açarak vatandaşlara yılın 4 mevsiminde spor yapma imkanı sunuyor. Futbol, basketbol, bocce, tenis, güreş, voleybol, hentbol, motor sporları, genel cimnastik,  yüzme, atletizm, geleneksel okçuluk, modern okçuluk, halk oyunları olmak üzere 14 farklı branşta ve 24 uzman eğitmen eşliğinde verilen kurslar  yoğun ilgi görüyor.

Ücretsiz olarak verilen kurslara kayıt olmak isteyen vatandaşlar, Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde bulunan Spor İşleri Müdürlüğü'ne başvurabilecekleri gibi 0324 322 72 17 numaralı telefonu da arayarak bilgi edinebilirler.

BAŞKAN YILMAZ: "ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRİYORUZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Sağlıklı bir yaşamın yolu spordan geçiyor. İlçemizde spor yapmak isteyen herkes, açmış olduğumuz spor kurslarına başvuru yaparak sporu hayatlarının merkezine alabilir. Bu anlamda herkesi kurslarımızda hocalarımız eşliğinde spor yapmaya bekliyoruz" dedi.

Sportif başarı için alt yapının önemine değinen Başkan Yılmaz,  Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor kulüplerinin başarılarıyla da gurur duyduklarını belirterek; "Spor alanında yapmış olduğumuz çalışmaların, bizlere başarılarla geri dönmesi yaptığımız işin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Ulusal ve uluslararası müsabakalardaki başarılarımız kentimiz için gurur kaynağıdır. Sporcularımızın her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi