Süper Lig'in 15. haftasında heyecan Trabzonspor Adana Demirspor maçıyla devam ediyor. Trabzonspor Medical Park Stadyumu'nda oynanacak maçın hakemi ve muhtemel 11'leri belli oldu. Futbolseverler Trabzonspor Adana Demirspor maçı canlı izle, şifresiz izle bilgilerini araştırıyor. Ayrıca Trabzonspor Adana Demirspor maçı kaç kaç bilgileri merak ediliyor. 

TRABZONSPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI İZLE(ÜYELİK GEREKTİRİR)

TRABZONSPOR - ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Trabzonspor - Adana Demirspor maçı 4 Aralık Cumartesi günü saat 16:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR - ADANA DEMİRSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

TRABZONSPOR: Edgar, Hugo, Peres, Bakasetas, A.ömür,  Berat, Hamsik, Uğurcan, Dorukhan, Nwakaeme, Cornelius

ADANA DEMİRSPOR: Deli, Rassoul, Samet, Stambouli, Akintola, Yunus, Sinan, Muriç, Svensson, Vargas, Assombalonga

Trabzonspor Adana Demirspor

TRABZONSPOR - ADANA DEMİRSPOR MAÇININ HAKEMİ KİM?

Trabzonspor - Adana Demirspor maçında VAR hakemi olarak Atilla Karaoğlan görev yapacak. Mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Saat 19:00'da oynanacak Galatasaray - Altay maçında ise VAR hakemi olarak Bahattin Şimşek görev yapacak. Bu mücadeleyi ise Cüneyt Çakır yönetecek. 

TRABZONSPOR REKOR İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

Trabzonspor, Adana Demirspor karşısında kaybetmemesi halinde 27 maç ile 1995-96 sezonun ardından en uzun yenilmezlik rekoru kıracak. Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 26 maçta yenilmedi. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 15 galibiyet, 11 beraberlik elde etti. Trabzonspor, Adana Demirspor karşısında yenilgi almaması durumunda 1995-96 sezonun ardından 26 sezon sonra en uzun yenilmezlik serisini elde edecek.

TRABZONSPOR'DA 2 MUHTEMEL EKSİK

Trabzonspor'da zorlu karşılaşma öncesi Djaniny ve Trondsen'in sakatlıkları bulunuyor. Bu oyuncuların durumu son çalışmanın ardından netleşecek. Durumu düzelen Bakasetas ise Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın forma vermesi halinde ise görev alabilecek. Adana Demirspor'da sakatlığı süren Younes Belhanda ve rehabilitasyon süreci geçiren Lucas Castro, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.

BAKASETAS GÖREV BEKLİYOR

Zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamlayan Trabzonspor’da, Djaniny ve Trondsen’in bugün riske edilmeleri beklenmiyor. Bakasetas ise oynayacak durumda ve ilk 11’de görev bekliyor. Abdullah Avcı’nın, sol bekte Bruno Peres’le başlaması yüksek ihtimal. Orta sahada ise Berat Özdemir’e ‘Hazır ol’ talimatı verildi.

ADANA DEMİRSPOR’DA 2 EKSİK VAR

Ligde son 3 maçından 7 puan çıkartan Adana Demirspor, oldukça formda... Hafta içinde de Türkiye Kupası’nda Serik Belediyespor’u 5-0’la geçen Vincenzo Montella’nın takımında, uzun süredir sakatlıkları devam eden Belhanda ile Lucas Castro bugün de oynayamayacak. Güney ekibinin yıldızı Balotelli kadroda yer alacak.

BU KEZ STAT TAMAMEN DOLACAK

Devre arasına kadar kalan 5 maçının 3’ünü evinde oynayacak olan Bordo-Mavililer, sırasıyla Adana Demirspor, Antalyaspor (d), Hatayspor, Altay (d) ve Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. Taraftarlar, bugünkü maçın biletlerine büyük ilgi gösterirken, hafta başında satışa sunulan 38 bin 742 koltuğun tamamen dolması bekleniyor. Abdullah Avcı da taraftarlara çağrı yapmış ve “Gelin beraber horon oynayalım” demişti.

Editör: Haber Merkezi