AEK ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında fırtına estiren Trabzonspor bu önemli maçın rövanşı için hazırlanıyor. AEK’nın Trabzonspor’a konuk olacağı maç sporseverler tarafından yoğun ilgi görüyor. Pek çok taraftar, ‘Trabzonspor AEK maçı ne zaman, hangi kanalda? TS AEK maçı canlı izle’ konularını araştırıyor. Haberimizde Trabzon AEK maçı detaylarını bir araya getirdik…

RÖVANŞ MAÇINA KISA SÜRE KALDI

Trabzonspor ile Yunanistan temsilcisi AEK arasında oynanacak karşılaşma 29 Ağustos 2019 Perşembe günü 20.30’da Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda gerçekleşecek. Heyecan dolu karşılaşma TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

AEK'DA TEKNİK DİREKTÖR GÖREVDEN ALINDI

Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Trabzonspor'a 3-1 yenilen AEK, lige de yine evinde Xhanti yenilgisi ile başlayınca taraftarı sahaya indi. Taraftarlar 2-1 biten maç sonrası soyunma odasına gitmekte olan kaleci Barkas'ın yolunu kesti ve kötü gidiş için hesap sordu. Taraftarların futbolculara erişmesi zorlukla engellendi.

AEK Başkanı Dimitris Melissanides ise soyunma odasına inerek, oyuncularını teker teker azarladı ve "Utanın... AEK gibi bir takımı rezil ettiniz" dedi. Sarı-siyahlı ekipte henüz iki ay önce görevine başlayan teknik direktör Mikel Cardoso ve Sportif Direktör Nikos Liberopoulos'u kovuldu.

Yaklaşık iki ay önce AEK'nın başına geçen Portekizli teknik adam Cardoso, Xanthi yenilgisinden sonra görevden alındı. AEK'yı perşembe günü Trabzon ile oynayacağı rövanş maçına alt yapı hocası Nikos Kostenoglou hazırlayacak.

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Müsabaka biletleri için Passolig ve kağıt bilet uygulaması geçerli olacaktır. Passolig sahipleri hem Passo.com.tr üzerinden hem de Passolig gişelerinden bilet alabilecek, kağıt biletler ise sadece gişelerden temin edilebilecektir.

Kategori 1 – Batı Alt VIP Tribün – PLATINUM B - 850 TL

Kategori 2 – Batı Alt VIP Tribün – PLATINUM A / PLATINUM C 750 TL

Kategori 3 – Batı Alt VIP Tribün – GOLD A / GOLD B 550 TL

Kategori 4 – Batı Alt VIP Tribün – SILVER A / SILVER B 400 TL

Kategori 5 – Batı Alt Tribün / Batı Üst Tribün – 200 TL

Kategori 6 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 150 TL

Kategori 7 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 125 TL

Kategori 8 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 100 TL

TRABZONSPORDA AEK  MAÇI HAZIRLIKLARI

 ‘Trabzonspor AEK maçı ne zaman, hangi kanalda?’ pek çok futbolsever tarafından merak ediliyor. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında AEK’yı 3-1’lik skorla yenmişti. İşte TS AEK maçı canlı izle detayları ve maç hakkında merak edilenler…

 

 

Editör: Haber Merkezi