Süper Lig'de zirve yarışının en kritik maçı bu pazar günü Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Süper Lig'in 9. haftasında futbolseverlerin gözü kulağı Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadelede. Trabzonspor lider Fenerbahçe'yi yenerek tekrardan zirvenin sahibi olmak istiyor. Futbolseverler ise Trabzonspor Fenerbahçe maçı hangi gün, saat kaçta? Trabzon Fener maçı hangi kanalda, hakemi kim? diye araştırma yapıyorlar. 

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçı 17 Ekim Pazar günü saat 19:00'da beIN Sports 1'de canlı ve şifreli olarak olarak yayınlanacak. Derbi maçı Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. 

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİ KİM?

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında bu hafta sonu Pazar günü oynanacak maçın hakemi Ali Şansalan olduğu açıklandı.

trabzonspor fenerbahçeTRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Berat, Bakasetas, Edgar Ie, Vitor Hugo, Abdülkadir Ömür, Bruno Peres, Trondsen, Siopis, Nwakaeme, Cornelius

Fenerbahçe: Altay, Kim Min-Jae, Tisserand (Novak), Szalai, Gustavo, Zajc, Ferdi, Rossi, Berisha, Mesut Özil, Serdar Dursun

FENERBAHÇE'DE ENNER VALENCIA BELİRSİZLİĞİ!

Fenerbahçe, mücadele için Trabzon şehrine cumartesi öğleden sonra geçecek. Valencia kafileye ya ucu ucuna yetişecek ya da yetişemeyip İstanbul'da kalacak.

TRABZONSPOR'DA HEDEF ZİRVE!

Süper Lig'e hızlı bir giriş yapan iki ekip kozlarını paylaşacak. Zirve yarışı kıyasıya devam ediyor. İki takım da zirvede yer almak istiyor. Öte yandan Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetimindeki ilk Fenerbahçe gelibiyetini de elde etmek istiyor.

TRABZONSPOR TARAFTARI BİLETLERİ TÜKETTİ

17 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi, Akyazı'da konuk edecek olan Trabzonspor'da, biletlerin tamamı tükendi. 7 Ekim'de satışa sunulan biletlere taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Pandemi nedeniyle yüzde 50 taraftarın alınacağı müsabakayı 19 bin 760 taraftarın izlemesi bekleniyor. Bu rakam pandemi sonrası Trabzonspor'un ulaşacağı en yüksek rakam olacak.

trabzonspor fenerbahçe

TRABZONSPOR'DA EKSİKLER

Milli arada sakatlanan Marek Hamsik'in riske edilmeyeceği öğrenilirken; Abdulkadir Parmak, Serkan Asan, Fode Koita, Dorukhan Toköz ve İsmail Köybaşı da Fenerbahçe maçında formasından uzak kalacak isimler arasında. 

FENERBAHÇE'DE EKSİKLER

Fenerbahçe ise milli arayı oldukça verimli geçirdi. Birçok sakat oyuncusu takıma dönen sarı-lacivertlilerde İrfan Can Kahveci, sakatlığı nedeniyle kesin olarak derbide yok. Milli maçta gözünden yaralanan Serdar Aziz ise özel bir gözlükle forma giyebilir.

Öte yandan Ekvador Milli Takımı'ndan maç günü dönecek olan Enner Valencia'nın, yol yorgunluğu nedeniyle yedek soyunması bekleniyor.

SERDAR AZİZ'E ÖZEL GÖZLÜK!

Norveç maçında gözüne darbe alan Serdar Aziz düz koşulara başladı. Tecrübeli stoper derbide görev verilirse, özel bir gözlükle sahaya çıkacak. Letonya maçında 1 gol kaydeden Serdar Dursun, Trabzonspor maçında 11'de sahaya çıkabilir. Tisserand ise idmanlarda oldukça iyi performans sergiliyor.

FENERBAHÇE'DEN BAKASETAS'A ÖZEL ÖNLEM!

Özellikle Bakasetas'ı adım adım takip etmesi için bir oyuncusunu görevlendirecek olan Vitor Pereira'nin 2-1 kazandıkları Hatayspor karşılaşmasında olduğu gibi bu zorlu deplasmanda da topu rakibe bırakmayı planlıyor. Önceliği rakibini durdurmak olacak Fenerbahçe, hızlı hücumlarla Trabzon'da gol arayacak.

Editör: Haber Merkezi