Süper Lig'in 17. Haftasında 39 puanla liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, bugün sahasında Hatayspor'u ağırlıyor. Trabzonspor 27 maçlık yenilmezlik serisine Antalya deplasmanında nokta koymuştu. Geçen hafta Altay'ı deviren Hatayspor ise zorlu Trabzonspor deplasmanını galibiyetle tamamlamak istiyor. İşte Trabzonspor Hatayspor maçı canlı izle şifresiz izle bilgileri ve Trabzonspor Hatayspor maçı kaç kaç? sorusunun cevabı...

TRABZONSPOR HATAYSPOR MAÇI İZLE(ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

TRABZONSPOR - HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor Hatayspor maçı bugün saat 16:00'da Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Trabzonspor Hatayspor maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. TS Hatay maçı üyeliği olanlara beIN Sports 1'den naklen canlı olarak yayınlanacak. 

TRABZONSPOR 0-0 HATAYSPOR

Trabzonspor Hatayspor

TRABZONSPOR - HATAYSPOR MUHTEMEL 11'LER:

Trabzonspor: Hugo, Denswil (Trondsen), Hamsik, Bakasetas, Uğurcan,Dorukhan, Berat, Peres, Edgar,  Djaniny, Cornelius

Hatayspor: Fatih, Ruben, Sackey, Adekugbe, Burak, Falette, Munir, Burak Çamoğlu, Saint Louis, Lobzhanidze, Mame Diouf

NWAKAEME, TRABZONSPOR’DAKİ EN CİDDİ EKSİK

Adalesinde 2. derece yırtık tespit edilen ve devreyi kapatan Nwakaeme, Trabzonspor’daki en ciddi eksik. Çapraz bağ sakatlığı bulunan Gervinho da sezon sonuna kadar yok. Aynı şekilde Hüseyin Türkmen kadroda olmayacak. Geçtiğimiz haftaya göre Trondsen iyileşirken, Abdülkadir Ömür’ün de 21 kişilik kadroda yer alacağı öğrenildi. Ömür 11’e yakın gözükse de takımla tek idmana çıktığı için kulübede başlayabilir.

HATAYSPOR’DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Sezonun flaş takımlarından Hatayspor’da önemli eksiklikler var. Muhammed Kamara kart cezalısı. Sadık Baş, Bülent Cevahir ve Onur Ergün’ün sakatlıkları bulunuyor. Tedavileri devam eden Adama Traore ve Mehdi Boudjemaa’nın da oynamaları çok zor gözüküyor. Kamil Ahmet Çörekçi’nin ise bel ağrısı var. Tecrübeli bek oyuncusunun durumu maç saati netlik kazanacak.

TRABZONSPOR TEK YÜREK

Zirvede en yakın rakibinin 9 puan önünde bulunan Trabzonspor, Hatayspor’u devirip avantajını korumak istiyor. Antalyaspor mağlubiyetiyle 27 maçlık yenilmezlik serisi biten Bordo-Mavililer, her şeye yeniden başlamayı hedefliyor. Bu doğrultuda Abdullah Avcı hafta boyunca takımla motivasyon konuşmaları gerçekleştirdi, yapılan hataları tek tek anlatırken, Hatayspor mücadelesinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Başarılı hocanın yanı sıra kaptan Uğurcan Çakır ve takımın tecrübeli ismi Marek Hamsik de devreye girdi. Uğurcan, ağırlıklı olarak yerli isimlerle görüşürken, Slovak yıldız da yabancı oyuncularla konuşmalar yaptı.

Editör: Haber Merkezi