Süper Lig'in 11. haftası Trabzonspor Rizespor maçı ile açılış yapacak. Futbolseverler Trabzonspor Rizespor maçı canlı izle, şifresiz izlenir mi? detayını arıyor. Maç öncesi Trabzonspor Rizespor maçı ilk 11'leri belli oldu. Trabzonspor, Şenol Güneş Stadyumu'nda Rizespor'u konuk edecek. Kritik karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. 

TRABZONSPOR RİZESPOR MAÇI CANLI İZLE(ÜYELİK GEREKTİRİR)

TRABZONSPOR 1-1 ÇAYKUR RİZESPOR

TRABZONSPOR RİZESPOR MAÇI ŞİFRESİZ İZLENİR Mİ HANGİ KANALDA?

Trabzonspor Rizespor maçı bu akşam 20:00’de başlayacak. Trabzonspor Rizespor maçı Bein Sports ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak. Karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Trabzonspor Rizespor maçı izle

İŞTE TRABZONSPOR - RİZESPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Trabzonspor: Berat, Edgar, Siopis, Hamsik, Hugo, İsmail, Gervinho, Uğurcan, Dorukhan, Abdülkadir Ömüri Cornelius

Rizespor: Holmen, Cemali, Baiano, Gökhan, Dabo, Selim, Phiri, Boldrin, Bolasie, Umar, Pohjanpalo

4'TE 4 YAPMA ŞANSI BULUNUYOR

Abdullah Avcı öğrencilerine her maç olduğu gibi bu maça da aynı ciddiyetle oynamaları ve oyun planından kopmamaları gerektiğini anlatarak, rakibin içinde bulunduğu durumun kendilerini yanıltmaması gerektiğini vurguladı. Bu arada Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Trabzonspor, galip gelerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geçmek istiyor. Bunun yanı sıra bordomavililer, Karadeniz derbisini kazanması halinde bu sezon bir ilki başaracak. İkinci kez üst üste üç karşılaşmayı kayıpsız geçen Fırtına, Rize'yi yenmesi halinde ilk kez üst üste dört maçını kazanmış olacak. Bordo-mavililer ligdeki en uzun galibiyet serisini son olarak geçen sezonun 19 ile 25. hafta arasında elde etmişti.

AVCI VE HAMZAOĞLU 9. KEZ RAKİP

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig'de 9. kez karşı karşıya gelecek. İki teknik adam farklı takımların başında 8. kez karşılaştı. Söz konusu maçlarda Avcı 4 kez galip gelirken, Hamzaoğlu ise 1 kez kazandı. 3 müsabaka ise berabere sona erdi.

NWAKAEME YOK BAKASETAS BELİRSİZ!

Son idmana sakatlığı bulunan Peres katılmazken, Nwakaeme ise ayrı çalıştı. Sakatlıkları büyük ölçüde geçen Trondsen ve Bakasetas ise takıma katıldı.

28 yaşındaki Yunan maestronun forma giymek istediği ancak teknik direktör Abdullah Avcı'nın son kararını maç saatinde vereceği öğrenildi. Futbolcular kondisyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir idman yaptı.

TRABZON'DA TRABZONSPOR'UN ÜSTÜNLÜĞÜ

Trabzonspor, sahasında oynadığı maçlarda da rakibi karşısında açık ara üstünlük kurdu. Bordo-mavililer, evinde 20 maçta 17 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Trabzonspor, sahasındaki tek yenilgisini 2006-2007 sezonunda 1-0'lık sonuç aldı. Daha sonra Trabzon'da oynanan 8 maçın 7'si ev sahibi takımın üstünlüğüyle, 1 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Editör: Haber Merkezi