Temsilcimiz Trabzonspor UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Roma'yı ağarlıyor. Trabzonspor Roma maçı öncesi detaylar merak ediliyor. Arama motorlarında en çok aranan konu Trabzonspor Roma maçı canlı izle ve şifresiz izle başlığı oldu. Milyonlarca futbolseverin gözü güçlü kadrosuyla dikkat çeken Trabzonspor'un ATV'de canlı izlenecek maçına çevrildi. 

TRABZONSPOR ROMA MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ

TRABZONSPOR ROMA MAÇI SAAT KAÇTA?

Roma - Trabzonspor mücadelesinde ilk düdük saat 20:00'da çalacak. Roma - Trabzonspor maçı ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Roma Trabzonspor maçı hangi platformlardan izlenir kaçıncı kanalda? ATV: Digiturk 25, D Smart 25, Kablo TV 24, Tivibu 24, Turkcell TV+ 24, Vodafone TV 25 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

trabzonspor roma

TRABZONSPOR ROMA MAÇI İLK 11'İ BELLİ OLDU

Roma 11'i: Karsdorp, Vina, Abraham, Ibanez, Mancini, Rui Patricio, Mkhitaryan, Pellegrini, Cristante, Veretout, Zaniolo, 

Trabzonspor 11'i: Cornelius, Siopis, Hamsik, Edgar Ie, Peres, Bakasetas, Trondsen, Uğurcan, Hugo, Gervinho, Nwakaeme, 

ROMA, TRABZON'DA!

Trabzonspor'un rakibi Roma'nın bugün saat 10.00'da Roma'da yapacağı antrenmanın ardından Trabzon'a geleceği belirtildi.

Bugün saat 19.25'te Trabzon'da olması beklenen Roma'da teknik direktör Jose Mourinho ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısının saat 20.30'da Medical Park Stadı'nda gerçekleştirileceği kaydedildi.

TRABZONSPOR'UN 139. MAÇI

Bordo-mavili ekip, Roma karşısında Avrupa kupalarındaki 139. maçını oynayacak. Trabzonspor, geride kalan 138 maçta 50 galibiyet, 36 beraberlik ve 52 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 177 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 190 gol gördü.

Bordo-mavililer, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 28, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi'nde 87, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 ve UEFA Intertoto Kupası'nda da 8 maç, UEFA Konferans Ligi'nde de 3 maç oynadı.

TRABZONSPOR'UN ROMA KADROSU

Trabzonspor’un Roma maçı kafilesinde Uğurcan, Erce, Muhammet Taha, Serkan, Peres, Edgar, Hüseyin, Ahmetcan, Hugo, Trondsen, İsmail, Berat, Abdulkadir Parmak, Siopis, Hamsik, Yunus, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Nwakaeme, Gervinho, Djaniny, Koita ve Cornelius olmak üzere toplam 24 oyuncu yer aldı. Tedavisi devam eden Dorukhan’ın yanı sıra yeni transfer Denswil kafilede yer almadı.

Editör: Haber Merkezi