Diriliş Ertuğrul efsanesinin ardından yeni başlayacak olan Barbaroslar dizisi seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor. Dizi severlerin büyük bir merakla beklediği Barbaroslar dizisinde, Barbaros Hayrettin Paşa ve kardeşlerinin hayatı anlatılıyor. Peki, TRT 1'in yeni dizisi Barbaroslar ne zaman başlıyor? Barbaroslar konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar..

BARBAROSLAR DİZİSİ NE ZAMAN?

Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatının anlatıldığı Barbaroslar dizisi için nefesler tutuldu. İlk fragmanı da paylaşıldı ancak yayın tarihine ilişkin kesin bir tarih verilmedi. Ancak Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

BARBAROSLAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz'ın kaleme aldığı Barbaros dizisinin kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun yer alacağı biliniyor.

BARBAROSLAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizide, Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa ve Oruç Reis'in hayatı konu edinilecek.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

26 Temmuz 1979 İzmir doğumlu ünlü oyuncu ve sunucu Engin Altan Düzyatan lisedeyken tiyatroyla tanıştı. Ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girdi. İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış ve ardından Diyarbakır’da bir oyun yönetmiştir. Engin Altan Düzyatan Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı, Cinayet gibi televizyon dizilerinin yanı sıra Cennet, Romantik Komedi 1 ve Romantik Komedi 2, Bir Avuç Deniz, New York’ta 5 Minare, Anadolu Kartalları, Bu İşte Bir Yalnızlık Var gibi birçok yapımda yer almıştır.

Sanatçının sunuculuk deneyimi de vardır. Ünlü oyuncu Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır.

Arnavut asıllı olan Engin Altan Düzyatan Neslişah Alkoçlar ile evlidir.

 

Editör: Haber Merkezi