Kripto paraların lideri Bitcoin bugün itibariyle 49 bin dolar yani yaklaşık 690 bin TL'den işlem görüyor. Alt coinlere yatırım yapan pek çok kişi, TRYB' hakkındaki bilgileri öğrenmek istiyor. Yatırımcılar, 'TRYB Coin nedir? TRYB (BiLira) ne kadar oldu?' sorularına yanıt arıyor. TRYB, Türk lirası karşılığı olarak piyasaya sürülmüş ilk ve şuan için tek coin oalrak biliniryor.

BİLİRA (TRYB) NEDİR?

BiLira, Türk Lirası’nın karşılığı olarak piyasaya sürülmüş bir stabil coindir. Bilira’nın kısaltması (TRYB) olarak gösterilmektedir.

Bilira sabit fiyatlandırması olan stabil coindir. Bilira’nın değeri her zaman 1 Türk Lirasına eşittir. Bilira, 1 TL = 1 TRYB değerine sabitlenmiştir. Türk Lirası bakiyenizin dijital karşılığıdır.

BiLira, her bir TRYB karşılığında banka hesaplarında reel Türk Lirası bakiyesi olduğunu böylece her piyasaya sürülen her bir 1 TRYB karşılığında 1 TL reel para birimi bulunmaktadır. Bu durum 1 TL ile 1 TRYB alabilmenizi ve 1 TRYB bakiyenizi her zaman 1 TL reel para birimine çevirebilmenizi sağlamaktadır.

Bilira kurucuları her bir Bilira bakiyesine karşılık Türk Lirası olduğu konusunda çok şeffaf bir politika izlemektedir. Belirli aralıklarla banka hesapları denetlenmekte ve bu denetlemeler açık bir şekilde paylaşlmaktadır.

Bilira, Ethereum blockchain sistemi olan ERC-20 tabanlı bir stabil coindir. Bu ağ sayesinde Bilira bakiyeleri blokchain üzerinden kendi cüzdanlarınız çekebilir, başka cüzdanlara transfer edebilir ve dünyanın her yerinde harcayabilirsiniz.

BiLira (TRYB)’nın Madenciliği Nasıl Yapılır?

BiLira bir şirket tarafından, sahip olduğu reel Türk Lirası karşılığında piyasaya sürdüğü bir stabil coin olduğu için madenciliği yapılmamaktadır.

BiLira (c) Yorum

Bilira Türk lirası karşılığı olarak piyasaya sürülmüş ilk ve şuan için tek coindir. Yerli olarak geliştirilen proje başarılı bir şekilde hayata geçirilmiştir. gün geçtikçe de popülaritesini artırmaktadır. Sizlerde görüş ve yorumlarınız alttaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi