Haftalar ilerledikçe Süper Lig'inde liderlik yarışı kızışıyor. Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u geçerek liderlik koltuğunu sürdürmek istiyor. Zirve takibinde diğer takımlar da bu maçın sonucunu merak ediyor. Peki, TS - FB maçı ne zaman? Trabzonspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar..

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI, NE ZAMAN? SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medical Park Stadyumu’nda 17 Ekim (bugün) saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak

20 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Trabzonspor, ligde son 20 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. En son teknik direktör Abdullah Avcı’nın görev yaptığı geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor’a sahasında 3-1 mağlup olan Karadeniz ekibi, daha sonra oynadığı 20 lig maçında 9 galibiyet, 11 beraberlik elde etti.

BİLETLER TÜKENDİ!

17 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi, Akyazı'da konuk edecek olan Trabzonspor'da, biletlerin tamamı tükendi. 7 Ekim'de satışa sunulan biletlere taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Pandemi nedeniyle yüzde 50 taraftarın alınacağı müsabakayı 19 bin 760 taraftarın izlemesi bekleniyor. Bu rakam pandemi sonrası Trabzonspor'un ulaşacağı en yüksek rakam olacak.

Editör: Haber Merkezi