Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Adana 1 Nolu Şube Başkanı Durdu Mehmet Girgeç, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın olurlarıyla Türk Eğitim-Sen Adana 1 Nolu Şube Çukurova lokalinin, içinden geçilen pandemi sürecinde, çocukların uzaktan eğitim süreçlerinin kesintiye uğramaması için “EBA CANLI DESTEK NOKTASI” olarak Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ve Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kullanımına verildiğini duyurdu.

Konuyla ilgili Gazetemiz Türkgün Adana Bölge Temsilcimiz İbrahim İspaha’nın sorularını cevaplayan Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Adana 1 Nolu Şube Başkanı Durdu Mehmet Girgeç, konuyu kamuoyuyla paylaştıklarını, Genel Başkanımızın talimatları sonucunda Türk Eğitim-Sen Adana 1 Nolu Şube olarak Eğitim camiamıza hizmet verdiğimiz lokalimizi bu süreçte öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hizmet vermek için canlı destek noktası haline dönüştürdüklerini ifade etti.

Konuyla alakal olarak açıklamalarına devam eden GİRGEÇ: Lokalin bilgisayar donanımları Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce karşılanmış olup, canlı ders için gerekli ekipmanlar ve internet bağlantısı ve ihtiyaç duyulan bütün her şey sendikamızca karşılanmıştır. İhtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızı Çukurova Lokalimizde misafir etmekten memnuniyet duyarız. Uzaktan Eğitim süreci boyunca, çocuklarımızın eğitiminin kesintiye uğramaması için Milli Eğitim Müdürlüğüzün kullanımına verilen Çukurova Lokalimizde, reklam amacı gütmemek için dışardaki Türk Eğitim-Sen logolarımız Milli Eğitim Müdürlüğü canlı destek noktası logosuyla değiştirilmiştir.

Türk Eğitim-Sen olarak ilke edindiğimiz “BİZİM İLKEMİZ ÖNCE ÜLKEMİZ” sloganına sonuna kadar sadık kalmaya devam edeceğiz. Lokalimizi, Milli Eğitim Müdürlüğümüzle paylaşmaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade eder, canlı destek noktamızın eğitim camiasına hayırlı olmasını dileriz. dedi

Editör: Haber Merkezi