MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli en son gerçekleştirdiği grup toplantısının tamamını Türk gençliğine ayırdı. Malumunuz son zamanlarda terör örgütleri kullandığı kişiler üzerinden üniversiteleri karıştırma çabası vermektedir. Her gün bir rezilliğe imza atan muhalefetin de bu olayları masumlaştırarak onlara alan açma gayreti ortaya çıkınca MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Türk gençliğini her alanda koruma hassasiyeti kendisini bir kez daha gösterdi. Hele ki terör örgütü PKK’nın Kandil sorumlularının üst üste açıklama yaparak Boğaziçi Üniversitesindeki olayları “Eylem yapanların arasında bizim arkadaşlarımız da var” şeklinde sahiplenmesi ve “Boğaziçi eylemleri hükümeti devirme adına daha yıkıcı olmalı” gibi çağrıların dozajını arttırması noktasında, MHP Lideri Devlet Bahçeli konuşması içindeki “4 Ocak 2021 tarihinden itibaren Boğaziçi Üniversitesinde yeşeren muzır olaylar Türk gençliği üzerinde oynanan oyunları, geniş çaplı istismar kampanyalarını yeniden ve tüm çıplaklığıyla deşifre etmiştir” cümlesiyle işaret etmiş ve Türk gençliğini bu karanlık oyunlar karşısında uyarmıştır.

          Türk milleti içinde değişik görüşlere sahip ama ülkesi adına sağduyulu olan her kesimden insan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Türk gençliğine verdiği mesajın önemini, özenle oluşturulmuş cümlelerinin kıymetini anladı. Elbette anlamayanlar ve işine gelmeyenler de oldu. Anlayıp da oyunlarının bozulma korkusundan, Türk gençliğine verilen bu mesajları siyasi menfaatler içinde öğütmeye çalışan, kara propaganda ile çok değerli tespitleri, çağrıları çürütmeye çalışanlar oldu. Ama kim ne yaparsa yapsın MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Türk gençliğine yaptığı çağrı tarihe geçecek kitabe özelliğinde olmuştur.

          CHP ve yancılarının doğrular, gerçekler üzerinde manipülasyon aracı olarak kullandığı Oda TV isimli sayfa bu konuda da kara propaganda vazifesini üstlenerek üst üste üç haber yaptı.

          Önce Serok Ahmet’in yaveri Selçuk Özdağ’ın açıklamalarını manşete çıkardı. Daha sonra “Öğrencilerden Bahçeli’ye yanıt” şeklinde bir haber yaptılar. Son olarak ise “Bahçeli’nin dilindeki dönüşümün sırrı ne?” başlıklı bir haber yaptılar. En son yaptıkları haber ise tam bir pespayelik olmuştur.

          “Devlet Bahçeli’nin öğrencilere karşı tavrındaki değişiklik dikkat çekti” cümlesiyle sanki Boğaziçi eylemleriyle ilgili ilk yaptığı açıklamalarından vazgeçmiş imajı vermeye çalışıyorlar ve haberin sonunda da “Tutuklanan Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Selahattin Can Uğuzeş, kendisini ziyaret eden CHP’li milletvekillerine ‘İki önceki oyumu MHP’ye verdim. Babam iyi bir MHP’liydi, şimdi İYİ Partili’ demişti” cümlesiyle sanki MHP Lideri’nin Türk gençliğine verdiği mesajların bir oy ve siyaset kaygısıyla yapıldığını ima etmeye çalışıyorlar.

          Boğaziçi Üniversitesinde eylem yapan ve gözaltına alınan birçok öğrencinin terör örgütleriyle bağı, terör örgütlerine sempatisi ortaya çıkmadı mı?

          Terör örgütlerine sevdasıyla bilinen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun organize edip katıldığı ilk Boğaziçi eylemlerinde terör örgütlerine ait marşlar okunmadı mı?

          Sözde eskiden MHP’ye oy veren, babası şimdi İYİ Partili olan gencin, orijinali şu şekilde olan terör örgütü marşlarının söylendiği eylemde ne işi vardı?

“Partileri PKK

Vuruyor APO’cular

Orduları HPG

Vuruyor APO’cular

Önderleri Öcalan

Geliyor APO’cular

Vuruyor APO’cular

Siz dağda biz şehirde

Vuruyor YPG-H

Ellerinde fişekler

Düşüyor Ülkücüler

Ellerinde sopalar

Ağlıyor güvenlikler”

Ülkücüleri düşürmek için mi eylemlere katılıyormuş?

Eğer babasının İP’te olduğu da doğruysa zaten tam yerini bulmuş…

          Yok, eğer doğruysa da HDP’yi “Kürt siyasal hareketinin temsilcisi” gören, yerel seçimlerde HDP ile ittifak yapan, 846 kişinin azmettirici katili terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyen Meral Akşener için o gençlerin bir önemi yoktur. Böyle birisi, PKK atmosferinde eylem yapanları uyarır mı? Ya da bu atmosferin gençlerimize zarar vermesini kaygı edinir mi?

          MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Boğaziçi olaylarını terör örgütlerinin organize ettiğinden şüphesi yoktur. Her türlü provokasyonun onlara hizmet olarak döndüğünün farkındadır. İşte bu gerçekler ışığında gençleri korumaya çalışmaktadır. Şimdi kıvılcım olarak başlatılan provokasyonların ateşe dönüp gençlerimizi yakmasının önüne geçmeye çalışmaktadır.

          MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin konuşması içinde geçen şu cümleler dün söylediğinden farklı bir anlam mı taşıyor?

  • Bu yüzden yozlaşmış akımlar, yasa dışı örgütler, terörizmin ajanları, emperyalizmin maşaları, marjinal çevreler, organize suç şebekeleri gençlerin peşindedir, kafeslemenin emelindedir.
  • Terör örgütlerinin istismarlarına aldanmayın.
  • Diyeceğiniz ne varsa söyleyin çözelim ama üniversite kapılarında terör örgütlerinin dolduruşuna gelmeyin, buna müsaade etmeyin.
  • İç savaş, terör, çatışma, kaos, husumet Halep’ten geriye ne bırakmıştır?

 

          Kaldı ki, Boğaziçi eylemlerinin arttığı günlerde de yine “Muhterem analarımız evlatlarınıza siz sahip çıkın, ne Kılıçdaroğlu’nun eline ne de onun bunun keyfine bırakmayın” çağrısında bulunmuştu. Bir tavır değişikliği değil, Türk gençlerinin eğitim, öğretim huzurunu koruma adına daha da güçlendirilmiş çağrılar söz konusudur.

          Boğaziçi eylemlerine destek veren CHP yancısı Oda TV’ye 2015 yılında “Boğaziçi Üniversitesi’nde PKK’nın kuruluş yıldönümü kutlaması” başlığıyla “Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi Ayhan Şahenk Salonu’nda 27 Kasım Cuma günü PKK’nın kuruluş yıldönümün kutlanması üniversitede tartışma yarattı. Duruma tepki gösteren bazı öğrenciler ise bir araya gelerek ‘Boğaziçi’nde PKK Kutlamasına Dair Açıklama Talep Ediyoruz’ isimli bir imza kampanyası başlattılar” haberini hatırlatırsak ne cevap verecektir? Demek ki öğrenci sıfatı taşıyarak, yönetimin izin verdiği bir bölücü yapı Boğaziçi’nde var ki terör örgütünün kuruluş yıl dönümü bile kutlanabiliyor bünyede…

          Türk gençlerini bunların baskısından, atmosferinden kurtarmak adına yapılan çağrıları niçin manipülasyonla etkisiz hâle getirmeye çalışmaktadırlar?

          Oda TV sözde öğrencileri konuşturup “Devlet Bahçeli’nin açıklaması çok geç kalmış ve kullandığı üslup itibarıyla çözümden uzak bir açıklama. Direnişimize destek veren üniversiteli arkadaşlarımıza terörist derken sorunu çözmek istediğini belirtiyor. Ama kendisi öncelikle diline dolanan terörist kelimesinden vazgeçmelidir” şeklindeki açıklamayla onu haber yapmış…

          Boğaziçi Üniversitesinde eylem yapan sözde öğrencilerin terörle bir bağı yoksa HDP’li belediyelere atanan kayyuma karşı ve terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasına yönelik niçin bildiri yayınlar ki?

          HDP Eş Başkanı Pervin Buldan onları ziyaret ettiğinde o öğrenciler niçin ona “Öyle anlattıkları gibi gencecik masum çocuklar değiliz. Biz burada ciddi bir öfke ve iradeyle direniyoruz. İnsanların da buna sahip çıkmasını istiyoruz. ‘Her yer Boğaziçi, her yer direniş’ diyoruz bu yüzden” açıklamasını yaparlar ki?

          Daha geçtiğimiz günlerde yakalanan bir PKK’lının Boğaziçi Üniversitesindeki eylemlere katılan ve PKK paçavralarıyla resmi olan birinin çıkmasına ne diyeceğiz? Her türlü delil, Kandil’deki teröristbaşlarını haklı çıkarmıyor mu?

          HDP’ye inanacaksınız, terör örgütlerine inanacaksınız, Kandil’e inanacaksınız ve onların her türlü propagandasına katkı sağlayacaksınız ama MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli Türk gençliğini korumaya yönelik milli yol gösteren öğüt verince ona saldıracaksınız. Aslında sadece bu hâl bile oyunlarını göstermeye yetmektedir.

Boğaziçi eylemlerinde sergilenen her karanlık oyun deşifre olmuştur.

          MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere çeşitli devlet adamlarından ve bazı Türk aydınlarının muhteşem sözlerinden örneklerle süslediği konuşmasını tüm analar ve babalar okumalı ve evlatlarına okutmalıdır. Çünkü o konuşmada Türk gençliğine değer ve önem veren Türk milliyetçisi bir liderin duruşu vardır.