Türk Ordusu’nun kılıcı, biz hekimlerin neşteri işlevindedir; keserse şifa için keser!

Her fırsatta, ülkemize ve devletimize yönelik hain saldırıların yapıldığı, terör haşerelerinin sarmış olduğu bu bataklık, Şanlı Türk Ordusunun müdahalesi ile kuruyacaktır.

Terör şehirleri vuruyor, okulları yıkıyor; milyonlarca insanın öldüğü dünya savaşlarında bile korunan hastaneleri hedef alıyor. Bebekler ölüyor, çocuklar soluyor, anneler yitiyor, canımızdan can gidiyor.

TTB'ye hatırlatmak zorundayız ki: uluslararası sağlık durumu göstergelerinin başında anne, bebek ve çocuk ölümleri gelmektedir.

Bu topraklarda adaletin, demokrasinin ve barışının tesisi; yurt içinde ve yurt dışındaki terörist unsurlarının ve terör sevicilerinin haddini bilmesinden geçmektedir!

Emperyalist global kuvvetlerin uşaklığını yapan pkk ve uzantısı ypg'ye 30 bin tır silah teslim edilirken sesini çıkarmayan satılık zihniyetin, Yüce Türk Milletinin ve Türk Devleti'nin kutlu mücadelesine dil uzatması bu zihniyetin neye hizmet ettiğinin açık göstergesidir.

Ülkesini ve milletini sevmediği tescilli bu güruh; emperyal maşaların uzantısı, sivillere saldıran cani örgütlere alkış tutmaktadır.

Yapılan son açıklamalarıda göstermektedir ki; TTB terör örgütleriyle aynı çizgide ilerlemektedir. Aziz Türk Milletinin, şuanki TTByi böyle bilmesini ve açıklamalarına itibar etmemesini temenni ederiz.

Türk Hekimleri her zaman olduğu gibi mazlum ve masumların yaşam hakkı için teröre ve Suriyenin toprak bütünlüğünün devamı için gerçekleştirilen ‘Barış Pınarı’ operasyonunda Türk Silahlı kuvvetlerinin yanındadır.

Allah ( c.c.) askerimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun ve muzaffer eylesin.

Editör: Haber Merkezi