TÜRKER Ertürk emekli Tuğamiral, Nagehan Alçı ise gazeteci-yazar… Her ikisinin ortak paydası, PYD sevdası…

    Nagehan Alçı piyasaya çıktığı günden bu yana PKK, FETÖ, PYD sevdasıyla biliniyor da, adı Türker Ertürk olan birine PYD sevdası hiç yakıştı mı acaba?

    Türker Ertürk emekli olduktan sonra CHP’de siyasete başlayan ve daha sonra “CHP’nin 6 Ok’una ömrümün sonuna kadar sahip çıkacağım ama Y-CHP’ye sahip çıkma ihaneti içinde olmam. Ne yazık ki bugün geldiğimiz noktada Y-CHP’nin durduğu çizgi bölücülere ve cemaate yakındır. “ sözleriyle istifa eden biriyken, bugün tekrar “YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum” diyen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çizgisine gelerek “O bölgede radikal İslami örgütler olacağına, iyi ilişkilerimizi geliştireceğimiz güçlü merkezi otoritenin egemen olduğu federatif bir yapı içerisinde “Kürtler” (PKK/PYD) olsun daha iyi. Laik yapısını da zaten biliyoruz PYD’nin.” deme gafletinde bulunmuştur.

    Türk ordusunun şerefli rütbesini taşımış birisi, nasıl olur da tüzüğünde “18 yaşını dolduran kişi, önder Apo’nun demokratik uygarlık çizgisine, parti programına ve yönetmeliğine inanır ve yaşamına uygular.” yazan PYD’nin şerefsiz planlarını destekleyen kişi olur?

    Tuğamiral rütbesine kadar yükselmiş birisi bölgedeki gelişmelere, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara bu kadar mı uzak kalır? Bu vizyonsuzlukla, bu rütbeye kadar nasıl ulaşmıştır?

    Kemal Kılıçdaroğlu çizgisindeki herkeste bir YPG-PYD sevdası vardır. “Y-CHP’nin durduğu çizgi, bölücülere ve cemaate yakındır.” diyerek Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterip, CHP’den istifa eden Türker Ertürk, yeniden CHP’de siyaset yapmak için Kemal Kılıçdaroğlu’na göz mü kırpmaktadır?

    Herhalde Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönlüne giden yolun, PYD’yi övmekten geçtiğini anlamış olmalı…

    Emekli asker olacaksın, Atatürkçülük sıfatını kimseye bırakmayacaksın ama tüzüğünde teröristbaşı Öcalan’a bağlılık olan bir terör örgütünün komşumuz olmasını, ona devlet kurulmasını teklif edeceksin… Vay Türk ordusu vay… Sen bağrında kimlere yer vermişsin öyle?

    15 Temmuz’da askere, polise, masum vatandaşlara kurşun yağdıran FETÖ’cü yaratıkları, şerefli rütbe içinde görmüştük. Şimdi de bir zamanlar şerefli rütbe taşımış adamları, terör örgütü PKK’ya sahip çıkarken görüyoruz. Türker Ertürk adından utan diyeceğiz de, zihniyeti adını bastırıyorsa yapacak bir şey yoktur.

NAGEHAN ALÇI, KİMİN KORUMASINDA?

    Geçtiğimiz aylarda Habertürk ekranlarında Türk devletine “katil” demişti. Aldığı yoğun tepkilerden dolayı bir ay televizyonlara çıkamamıştı.

    Ben de o günlerde “BU İHANET KUSAN ŞİRRET KADINI ARTIK SUSTURUN” başlıklı bir yazı kaleme alarak “Türk medyasının bir Nagehan Alçı problemi vardır. Bu saatten sonra onu ekranlara çıkarıp kim ihanetleri için kullanırsa en büyük şerefsiz, haysiyetsiz de o kişi olacaktır. Bu kadar ihanet, bu kadar alçaklık yeter!” demiştim.

    Habertürk biz bunu dememiş, bunu yazmamışız gibi yine Nagehan Alçı’ya ekranlarını açtı. Zaten gazetesinde yazmaya da devam ediyor. Alçı değil, kireç! Yüz yok, korku yok…

    Yine Habertürk’ün kendine açtığı ekranlardan ihanet kusmaya devam ediyor. “Katil devlet” sözünden sonra daha ölçülü, tedirgin, dikkatli olması gereken bu şahıs, bu seferde canlı yayında “Barış Pınarı Harekâtı’nda elde edilen başarının neticesi olarak önemli olan belki orta vadede YPG’nin siyasi kanadının daha güçlü olmasını sağlamak. Yani YPG, Suriye’nin içinde var ve olmaya devam edecek.” diyor.

    Program sunucusu Ebru Baki’nin “Siyasi kanadı kim?” sorusuna da “İşte PYD, PKK’dır yani” cevabını veriyor. Bu kadının Canan Kaftancıoğlu’ndan farkı nedir? Ona ceza verilirken, bu hâlâ nasıl devlete katil demeye, terör örgütlerini övmeye devam ediyor?

    Nagehan Alçı’yı koruyan irade kimdir? Daha hangi alçaklığına izin vereceksiniz?

Mail: [email protected]
Twitter: Yildiraycicek9
Instagram: yildiraycicek1944