Türkgün gazetesi olarak yayın hayatımızın ikinci yılını doldurmuş olmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Holding destekli gazetelerin teker teker yayın hayatına son verdiği bir dönemde yeni, iddialı, milli, yerli, dürüst, ahlaklı ve kararlı bir gazete çıkardık ve Türk medya tarihine damga vurduk. Bu onur, aynı zamanda gazetemize sahip çıkan, destekleyen, katkı veren bütün okuyucularımızındır.

TÜRKÇE DÜŞÜN

         TÜRKGÜN, Türk medyasının milli sesidir. Milliyetçi-Ülkücü camianın sözcüsü ve yüz akıdır. Doğru haberin, ilkeli yayıncılığın adresidir. Dünyanın neresinde bir Türk varsa, onun ümididir. Bekamıza sahip çıkar, bölünmez bütünlüğü her şeyin önünde ve üstünde tutarız. Her türlü ihanetin sarsılmaz bir irade ile karşısındayız. Türkçe düşünür, Türkçe bakar, Türkçe yazarız. Bu vesile ile gazetemize TÜRKGÜN ismini vererek bizi şereflendiren, ilgi ve destekleriyle her zaman yanımızda olan, bize yol gösteren, ilham veren Bilge Lider, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye bir defa daha içtenlikle teşekkür ediyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

HER EVE GİREN GAZETE OLDUK

        Bugün her zamankinden çok daha iddialı ve kararlıyız. İlk sayımızda verdiğimiz bütün sözlerin sonuna kadar arkasındayız ve bu hiçbir zaman değişmeyecektir. Farklı ve güvenilir olmakla kalmadık, aynı zamanda fark oluşturduk. Spor, sanat, ekonomi, dış politika, siyaset, eğitim, İslam ve ahlak ve bulmaca sayfalarımızla herkesin evine büyük bir güven ve huzurla götürebildiği bir gazete olduk. Genç ve çalışkan, ne yaptığını bilen, sorumluluğunun farkında olan bir kadro oluşturduk. Pandemi süreci ile birlikte bütün tedbirlere harfiyen uyduk. Mücadelenin içinde, devletimizin yanında durduk. Evlerimizden çalışarak gazetemizi aksatmadan çıkardık ve buna kararlılıkla devam ediyoruz. Bu noktada bize her türlü kolaylığı sağlayan, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, GÜNTÜLÜ Gazetecilik Basın Yayın A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ercan Varol’a, Yönetim Kurulu Başkanvekili Sayın Muhammed Bilal Aydın’a ve şirket ortağı Yıldıray Çiçek kardeşlerime içtenlikle bir defa daha teşekkür ediyorum. Gazetemizin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan bütün çalışma arkadaşlarımı, birlikte olmaktan onur duyduğum yazarlarımızı içtenlikle kutluyor, başarılar diliyorum.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

        TÜRKGÜN artık Türk medyasının mihenk taşıdır. Yaptığımız haberler, yazdığımız yazılar, dile getirdiğimiz yorumlarla Türk milletinin doğru bilgilendirilmesinin, hakkın ve haklının savunulmasının çabası içindeyiz. Türkiye zor bir dönemden geçiyor ve biz sorumluluklarımızın ve bize düşen görevin farkındayız. İhanetin her yeri sardığı, içeriden ve dışarıdan kuşatıldığımız böyle bir dönemde her zaman olduğu gibi yine hainin korkulu rüyası, satılmış alçakların, teröristlerin, millet ve vatan düşmanlarının takipçisi olacağız. Ülkümüzden ve ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz. Zillete direnecek, cumhura sonuna kadar sahip çıkacağız. Ne bir karış toprağımızdan ne de Mavi Vatan’ımızın bir damla suyundan vazgeçeriz.Vatanımız, devletimiz, bayrağımız, şehitlerimiz, ezanımız, ecdadımız bizim vazgeçilmezlerimizdir. Bu değerlere ne pahasına olursa olsun sahip çıkmak, savunmak ve yüceltmek namus borcumuzdur.

        Türkiye’nin her yerinde gazetemizi sahiplenen, işini gücünü bırakıp okumak, okutmak için seferber olan, tavsiye eden, yapıcı ve yol gösteren eleştirileri ile ufkumuzu açan herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah’ın yardımı, milletimizin desteği, Ülkücü ve milliyetçi iradenin gayreti ve sahiplenmesi ile daha nice yıllara ulaşacağımızdan eminiz.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE….