DÜNÜ ÖĞRENMEK, YARINI GÖREBİLMEK İÇİN…
Bünyamin Avcı, “Ülke ve millet olarak çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Güzel ile çirkinin, iyi ile kötünün birbirine karıştığı, ihanetin ve husumetin ülkemizi çepeçevre kuşattığı süreçte basının ayırt edici, milli menfaatlerden yana tavır belirleyici rolü hayati derecede önemlidir. Bu işlevi gören TÜRKGÜN Gazetesi dünü öğrenmek, bugünü okumak, yarını görebilmek açısından Türk milletinin hafızası, gözü, kulağı ve yüreği konumundadır.”dedi.

“DÜNYADA YAŞAYAN HER TÜRK’E HİTAP EDİYOR”
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Uzman kadrosu, cesur kalemleri, tarafsız yorumlarıyla; modern tasarımıyla ve her zaman her şartta ‘Önce ülkem ve milletim’ hassasiyetiyle dikkat çeken TÜRKGÜN, sadece milliyetçi-muhafazakâr okuyuculara değil 82 milyona, hatta Dünya’da yaşayan her Türk’e, her Türk vatandaşına hitap ediyor.” ifadesini kullandı.

“BU VATAN, BU EZAN, BU BAYRAK BENİM” DİYEN HERKES
Avcı “Bu sebepledir ki; TÜRKGÜN Gazetesi’ne sahip çıkmak, desteklemek, okumak ve okutturmak milli bir görevdir. Milli hislere tercüman olan, sayfalarında milletimizin manevi değerlerini de barındıran TÜRKGÜN; her evde, her işyerinde, her kurumda okunabilecek kıymetli bir gazetedir. Bu vesileyle; siyasi görüşü, partisi, memleketi ne olursa olsun, ‘Bu vatan, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen herkesi, basının yüz akı TÜRKGÜN okumaya, destek olmaya davet ediyorum.” çağrısı yaptı.

Editör: Haber Merkezi