Son maçta Hollanda’yı 3-0 mağlup edip 5’te 5'lik bir seri elde eden Türkiye Çekya voleybol maçı için geri sayım başladı. Grubu lider olarak tamamlayan Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonasında Turnuvada 8'li finaller, 28-30 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Peki, Türkiye Çekya voleybol maçı ne zaman? Filenin Sultanları hangi kanalda, saat kaçta? 

TÜRKİYE ÇEKYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

 Takımların çapraz eşleşme usulüyle karşılaşacağı 8'li finallerde rakiplerine üstünlük kuran ekipler, adlarını çeyrek finale yazdıracak. Organizasyonda 8'li finaller ile çeyrek final maçları Bulgaristan ve Sırbistan'da oynanacak.

Yarı final ile final müsabakalarına ise Sırbistan ev sahipliği yapacak. Şampiyonada grup maçları, 26 Ağustos'ta tamamlanacak, 8'li finaller ise 28-30 Ağustos'ta oynanacak. Çeyrek final ile yarı final karşılaşmalarının 31 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde yapılacağı turnuvada şampiyonluk ve üçüncülük müsabakaları ise 4 Eylül'de oynanacak.

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası son 16 turu maçı olan Türkiye Çekya voleybol maçı 29 Ağustos Pazar günü Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde oynanacak. 

Türkiye ile Çekya arasında oynanacak Avrupa Şampiyonası son 16 turu karşılaşması, bugün saat 17.30'da başlayacak ve TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak.

Şampiyona son 16 turundan itibaren tek maç eleme usulüne göre devam edecek.

Editör: Haber Merkezi