Cumhuriyeti kuranlarla yola çıkıp, Cumhuriyeti yıkmaya çalışanların sesi, soluğu ve sözcüsü olan Cumhuriyet gazetesinde geçtiğimiz günlerde Örsan K. Öymen isimli bir yazarın basit, pespaye bir yazısına denk geldim.

Yazıdaki bir bölüm aynen şöyle:

          “Türkiye’yi çağdaş uygarlık seviyesinden uzaklaştırarak emperyalizme en büyük desteği veren AKP’nin yedek lastiği olan Bahçeli, CHP’ye emperyalizm dersi verecek son kişidir! 1970’lerde CIA destekli Kontr-Gerilla’nın taşeronluğunu üstlenerek emperyalizme en büyük desteği veren MHP, CHP’ye emperyalizm dersi veremez! Emperyalizmin 7/24 bekçiliğini yapan MHP’nin ve Bahçeli’nin bu konularda söyleyecek hiçbir sözü olamaz!”

          “AKP’nin yedek lastiği olan Bahçeli” cümlesini yazan trol zekânın her şeyden önce kendilerinin terör örgütü PKK’nın, YPG’nin, DHKP-C’nin hangi yedek organı olduğunu bilmesi gerekmiyor mu?

CHP mi onlara yedek parça yoksa onlar mı CHP’ye yedek parça olmaktadır?

          1980 öncesi Rusya’ya, Çin’e beynini ve bedenini satmış olanların, şimdi silahı ABD’den alan terör örgütü PKK ile birlikteliğine bakmadan emperyalizmin her çeşidine karşı milli duruşu olan MHP ve Lideri Devlet Bahçeli’yi bu cümlelerle muhatap etmek solun şizofren halinden başka bir şey değildir.

          1980 öncesi Ülkücülerin milli duruş sloganı bile “Ne Amerika, ne Rusya, ne Çin… Her şey Türk’e göre, Türk tarafından, Türklük için” şeklinde iken, günümüzde ABD’nin tonlarca silahla beslediği terör örgütü YPG’yi “Vatanını korumaya çalışan bir oluşum” şeklinde gören CHP’nin pespaye zihniyetli yazarı, aslında kendi sözleriyle bumerang gibi kendi zihniyetini vurmaktadır.

          CHP’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk “Türkiye emperyalizme karşı mücadelesiyle iyi örnek olmuşsa bundan çok büyük mutluluk duyacağım.” ve “Biz (…) heyeti umumiyemizce (hepimiz), heyeti milliyemizce (millet olarak) bizi mahvetmek isteyen emperyalizme karşı ve bizi yutmak isteyen kapitalizme karşı mücahedeyi (savaşmayı) caiz (gerekli) gören bir mesleği takip eden insanlarız.” derken günümüzdeki Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si Suriye’de emperyalizmin beslediği, büyüttüğü terör örgütlerine arka çıkmaktadır.

          İşte bu yüzden MHP Lideri Devlet Bahçeli “PKK’ya göz kırpan, YPG’ye ses çıkarmayan bu CHP emperyalizmin esiri, küresel güçlerin adeta sözcüsüdür.” derken sonuna kadar haklıdır.

          Cumhuriyet gazetesi olarak, CHP zihniyeti olarak ABD’nin emperyalizm hedefleri için beslediği terör örgütlerinin duyu organı olacaksın, Afrin’deki YPG’li teröristlerin safında olacaksın ama 4600 YPG’li teröristin öldürüldüğü Afrin operasyonuna “Ya Afrin yıkılsın, ya da teröristler yakılsın. Ya istiklal ya ölüm, ya zafer ya da son nefere, son nefese kadar şehadet.” diyerek en büyük desteği veren MHP Lideri Devlet Bahçeli emperyalizm safında olacak öyle mi?

CHP-PKK arasındaki sıcak ilişkiyi kime anlatıyoruz biliyor musunuz?

Şu cümlelerin sahibi CHP’li bir yazara:

          “MHP’nin tek takıntısı var, o da PKK. MHP, bunun dışında herhangi bir vizyona ve duyarlılığa sahip olamayacak kadar sığ bir parti konumundadır. MHP, HDP içindeki değişim potansiyelini de göremeyecek kadar kördür. HDP’nin barajı geçmesi kesinlikle iyi ve doğru olmuştur.”

          CIA’dan bahsediyor, ABD emperyalizminden bahsediyor ve bunlar üzerinden MHP’ye iftira atıyor. Ama emperyalizmin maşası olan PKK terör örgütüne karşı MHP’nin tavizsiz duruşuna karşı “takıntı” diyor. Terör örgütü PKK’nın yaltakçısı HDP’yi överek MHP’nin kör olduğunu iddia ediyor.

CHP’li yazar Örsan K. Öymen!

          CHP niçin Suriye’nin bölünmesi için terör eylemi yapan ve bunun için silahlarını ABD’den  alan terör örgütü YPG safındadır?

          Tüzüğünde teröristbaşı Öcalan’a bağlılık olan PYD için “Sınırımızda başkası olacağına PYD olsun" olsun diyen CHP milletvekilleri emperyalizmin hangi boyutundadır?

          YPG saflarında öldürülen teröristlerin cenaze törenlerine katılan CHP milletvekillerine ABD “Bizim çocuklara son görevinizi yerine getirdiniz size minnettarız” demiş midir?

          CHP şuan ABD’nin beslediği, yönlendirdiği, kullandığı PKK, YPG, FETÖ, DHKP-C gibi tüm terör örgütlerinin siyasi kampı ve sözcüsü haline gelmiştir.

CHP içinde CIA destekli kimlerin Kürtçülük yaptığını yine CHP’li yazarlar yazmıştı.

          George Soros'un desteklediği TESEV'in kurucu üyesi Kemal Kılıçdaroğlu iken Örsan K. Öymen nasıl bir emperyalizmden bahsetmektedir?

          Kemal Kılıçdaroğlu’nun Soros beslemesi TESEV’in kurucu üyesi olduğunu CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş ortaya çıkarmıştı.

CHP’ye hangi yandan bakarsanız bakın emperyalizmin kucağındadır.

          O yüzden CHP’li yazarların kendi haline bakmadan, başkasına iftira atması sadece karakter kokuşmuşluğunu ortaya çıkarır.

Terör örgütü PKK, FETÖ, YPG, DHKP-C kimin yanında ise emperyalizm oradadır.

Bak bakalım Örsan K. Öymen, bu terör örgütleri CHP’nin yanında mı yoksa MHP’nin mi?

Yazarken aklını, mantığını, vicdanını ve karakterini nereye bırakıp yazıyorsunuz?

Mail: [email protected]
Twitter: Yildiraycicek9
Instagram: yildiraycicek1944