Cumhur İttifakı İBB Adayı Binali Yıldırım TV5'e konuk oluyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilen ve 23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinden önce seçmenlerine seslenecek olan Binali Yıldırım, seçimlerle ilgili önemli açıklamalar da yapacak. Bu önemli yayını canlı olarak izlemek isteyen vatandaşlar, TV5 canlı izle ve TV5 YouTube izle tarzında aramalar yapıyor.Peki, TV5 nasıl canlı izlenir? İşte TV5 YouTube sayfası ve TV5 canlı izle detayları...

Ak Parti İBB Adayı Binali Yıldırım TV5'e konuk oluyor

TV5 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu Seçim Özel programına konuk olacak Yıldırım, seçime dair soruları cevaplayacak. 

Programda 31 Mart sonrasındaki süreç, küskün seçmen, Yıldırım'ın 23 Haziran için yol haritası... gibi konulara da değinilecek. 

TV5 Seçim Özel 31 Mayıs (yarın) saat 21:15'te canlı olarak yayınlanacak. 

TV5 canlı izlemek için buraya tıklayın

TV5 YouTube kanalını canlı izlemek için buraya tıklayın

İMAMOĞLU DA KONUK OLMUŞTU

Ayrıca CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu da geçtiğimiz hafta TV5'te Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtlamıştı.

İmamoğlu, "Bir seçimin yapılmaması adına elindeki tüm kuvvetleri kullanması bugünün yumuşak bir hali. Karşınızdaki insanın bu toplumda eşit bir şekilde siyaset yapma fırsatını elinden alıyorsunuz. Bazen yargı eliyle, bazen ordu tarafından yapıldı" diyerek şu sözleri kaydetmişti:

"Ben Büyükşehir Belediye başkanlarını gezmek istiyorum. Bunlardan birisi Sayın Cumhurbaşkanı. Siyaseten bir yanlış var mı bunu bilmek istiyorum. Çünkü açıklandığımda hepsine gideceğim. 17 gün sonra mazbatasını alabilmiş bir İBB başkanı olarak İBB'ye gittim. Aldığımız bazı ihbar ve net tespitler vardı. Şu talimatı verdik, oraya görevlendirilen insanlar belli, büyükşehirin var olan teftiş ekibi vardı. Belediyenin kendi sistemi dahilinde kayıt altına alınması. Verilerin kaybolmaması adına bunun orada tespit edilmesi."

 

Editör: Haber Merkezi