Yaz aylarının başlamasıyla beraber birçok dizi final yaparken yeni yapımlar da ekranları süslemeye devam ediyor. Yeni başlayacak dizilerden bir olan Üç Kuruş'un yayın bilgileri, konusu ve oyuncuları en çok sorgulananlar arasında yer alıyor. Aksiyon ve dram türündeki dizinin, Çukur'dan boşalan yeri doldurması bekleniyor. Aras Bulut İynemli'nin projede olup olmayacağı merak edilenler arasında.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? OYUNCULARI KİMLER?

Çukur dizisinin 7 Haziran'da yayınlanan son bölümle beraber final yapmasının ardından gözler yeni başlayacak Üç Kuruş dizisine çevrildi.

2017’den bu yana yayın hayatına devam eden Çukur, final bölümü ile seyircisine veda etti. 4 sezondur en çok duvar yazılarıyla konuşulan Çukur, yeni dizi müjdesini de duvarlarından verdi. Üç Kuruş’un müjdesini veren Ay Yapım, Çukur dizisinin duvar yazılarından birinde “İçerde’den çıktık Çukur’a Sırada Üç Kuruş” ifadesini kullandı.

Hikayenin yazımına kadar birçok hazırlığın bittiği öğrenilen Üç Kuruş dizisinin, 3 erkek karakterin hayatını ekranlara getireceği tahmin edildi. Yeni sezonda fırtına estirmesi beklenen Üç Kuruş’un Eylül ayı yayın hayatına başlayacağı konuşuluyor.

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Üç Kuruş dizisinde Aras Bulut İynemli ve diğer Çukur oyuncularının dizide yer alıp almayacağı konusunda bir bilgi verilmezken, Mucize Doktor dizisinde rol alan Taner Ölmez'in kadroda yer alabileceği konuşuluyor.

üçkuruş

Editör: Haber Merkezi