Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu (Kartal) ve Ekin Koç (Efe) yer aldığı Üç Kuruş dizisi tüm heyecanıyla devam ederken yılbaşı nedeniyle verilen ara 2 haftaya çıktı. Peki, Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman? Üç Kuruş 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Show TV yayın akışı...

Show TV'de Çukur dizisinin boşluğunu doldurmaya çalışan Üç Kuruş dizisi Pazartesi günleri ekrana geliyor. Romanların hayatlarından kesitler sunan dizi seyirciden büyük ilgi gördü.

ÜÇ KURUŞ YENİ BÖLÜMÜ NEDEN YOK, BİTTİ Mİ? ÜÇ KURUŞ 10. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? 

Show TV'nin en çok izlenen yapımları arasında yer alan Üç Kuruş dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Diğer diziler gibi Üç Kuruş dizisi de yılbaşı nedeniyle bu hafta ekrana gelmeyecek. 

Üç Kuruş dizisi, her Pazartesi akşamları saat 20.00'de Show TV'de yayınlanıyor. Ama Üç Kuruş'un yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek.

Show TV'nin 10 Ocak yayın akışına bakıldığında Üç Kuruş'un yerine Güldür Güldür Show yayınlacak.

Üç Kuruş'un 10. yeni bölümü ise 17 Ocak Pazartesi yayınlanacak.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Editör: Haber Merkezi