Geçtiğimiz yılın Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Chelsea, Avrupa Ligi şampiyonu olan Villarreal bu akşam karşı karşıya geliyor. Bu müsabaka Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'taki Windsor Park'ta oynanacak. Spor severler, UEFA Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta olduğu araştırılıyor.

Chelsea-Villarreal UEFA Süper Kupa maçı için geri sayım devam ediyor. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Chelsea Avrupa Ligi'ni kazanan ve kupayı müzesine götüren Villarreal ile karşı karşıya gelecek. İki takımda sezona kupa ile başlamak için mücadele edecek. Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'taki Windsor Park'ta oynanacak.


UEFA SÜPER KUPA FİNAL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Chelsea-Villarreal UEFA Süper Kupa final maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Mücadele Exxen dijital platformu üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

SÜPER KUPAYI 24 FARKLI TAKIM MÜZESİNE GÖTÜRDÜ

Süper Kupayı geride kalan süreçte 12 ülkeden 24 farklı takım müzesine götürdü. Süper Kupayı en çok müzesine götüren takımlar Milan ve Barcelona olurken (5'er kez) kazandı. Barcelona ve Milan'ın ardından Real Madrid, Liverpool 4 kez Atletico Madrid ise 3 kez bu kupayı müzesine götürdü.

UEFA Süper Kupa'ya ayrıca Ajax, Anderlecht, Bayern Münih, Juventus ve Valencia ikişer, Aberdeen, Aston Villa, Chelsea, Dinamo Kiev, Galatasaray, Lazio, Manchester United, Mechelen, Nottingham Forest, Parma, Porto, Steaua Bükreş, Sevilla ve Zenit de birer kez sahip oldu.

MUHTEMEL 11'LER

Chelsea: Mendy, Zouma, Thiago Silva, Rüdiger; James, Kante, Kovacic, Alonso, Havertz, Ziyech, Werner

Villarreal: Asenjo, Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza, Trigueros, Capoue, Manu Trigueros, Manu Morlanes, Alberto Moreno, Gerard, Dia

Editör: Haber Merkezi