‘Karagümrük Yanıyor’ isimli şiiri ile herkes tarafından tanınan Uğur Arslan 2002 yılında Seçil Arslan ile evlendi. Uğur Arslan, Karagümrük doğumludur ve bir kız kardeşi vardır. Babası işçi, annesi ev hanımıdır. Uğur Arslan, Benzemez Kimse Sana adlı programda yarıştı.

UĞUR ARSLAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Uğur Arslan, 3 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul’da Karagümrük'de dünyaya geldi. Bir kız kardeşi vardır. Babası işçi, annesi ev hanımıdır. İlkokuldan itibaren tiyatro ve sahneyle tanıştı. İlköğrenimini İstanbul Karagümrük “Muallim Naci” İlköğretim Okulu'nda yaptı. Lise eğitimini Orta Doğu Koleji'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sakarya Kampüsü Makine Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun oldu.

Üniversiteden sonra işe girdiği fabrikadan kısa sürede 2 ayda ayrılarak lise yıllarındaki sunuculuk ve spikerlik idealini gerçekleştirmek için Ak Radyo'da program sunuculuğu yapmaya başladı. Bir yıl sonrada Kanal 7 televizyonunda sunuculuk ve sonrasında program yapımcılığına başladı. Bir yıl sunuculuk, spikerlik eğitimini aldıktan sonra Amerika'da New York Film Akademisi'nde yönetmenlik eğitimi gördü. 1999 yılında Askerliğini İzmir Narlıdere'de yaptı. Uğur Arslan daha çok yazdığı ve seslendirdiği şiirleriyle tanındı.

Songül Karlı ile birlikte 'Su Gibi', Seda Sayan ile birlikte ise 'Evleneceksen Gel' programlarının sunuculuğunu üstlendi.

Uğur Arslan kimdir

Uğur Arslan 8 Haziran 2012 tarihinde Murat Başoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği ve jüri üyeleri Erol Evgin, Hande Ataizi ve Seyfi Dursunoğlu olan “Benzemez Kimse Sana” adlı programda yarıştı.

Bir dönem TGRT'de Yol Hikayeleri isimli programı sundu. Kendi şiirlerini seslendirdiği çeşitli albümler çıkaran Uğur Arslan, FOX kanalının evlendirme programı Su Gibi programını Songül Karlı ile birlikte sunmaya başladı ve 2013 Hazıran'ında bu program sona erdi.

UĞUR ARSLAN EVLİ Mİ KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Uğur Arslan, 2002 yılında Seçil Aslan ile evlendi. Bir oğlu, bir kızı vardır. 

Uğur Arslan kimdir

UĞUR ARSLAN'DAN ANLAMLI KORONAVİRÜS PROJESİ!

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çekilen video klibin yönetmen koltuğunda Burak Akan oturuyor. Çekimleri Avrupa Hospital'de gerçekleştiren sosyal sorumluluk projesinde Nuri Alço, Murat Övüç, Kahraman Sivri, Yüksel Molla, Özge Sarı ve Mehmet Ulay gibi isimler yer aldı.

Uğur Arslan kimdir

Çekimlerde bir doktoru canlandıran Nuri Alço rol gereği ölürken, fenomen Murat Övüç ise yoğun bakıma kaldırıldı. Projenin görüntü yönetmenliğini İhsan Menkü gerçekleştirirken, fotoğraf sanatçılığını Hüseyin Kurt üstlendi.

"KLİBİ HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ADIYORUZ"

Konuyla ilgili konuşan Uğur Arslan "Sağlık çalışanlarına ithafen çektiğimiz bu sosyal sorumluluk projemizde bizlere destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Bu video klibi hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarına adıyoruz. Onlar bu ülkenin kahramanları" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi