Son şampiyon Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ın talipleri artmaya devam ediyor. İngiltere Premier Lig'e yükselen Fulham'ın Uğurcan Çakır'a talip olduğu, bordo-mavililerle yapılan pazarlıklarda sona geldiği ve transferin her an gerçekleşebileceği öne sürüldü.

FULHAM'DAN UĞURCAN ÇAKIR HAMLESİ
İngiltere basınında yer alan habere göre; Championship'te şampiyon olarak Premier Lig'e yükselen Fulham, kalesini güçlendirmek amacıyla arayışlarına başladı. İngiliz takımının ilk hedefi ise Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır oldu. Ada ekibi başarılı kaleci için bordo-mavililerle görüşmelerini sürdürüyor ve transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

MENAJERİ RAKAMI AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde transfer hakkında açıklamalarda bulunan Uğurcan Çakır'ın menajeri Necdet Çakır, "Uğurcan'a, Avrupa'nın 4 büyük liginden ilgi var. Onun için verilecek bonservis bedeli 10-15 milyon euro arası olacak, üstü olmaz." ifadelerini kullanmıştı.

UĞURCAN ÇAKIR'IN PERFORMANSI
Uğurcan Çakır, geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 43 resmi maçta forma giydi. 26 yaşındaki milli kaleci bu karşılaşmaların 13'ünde kalesini gole kapatırken 46 gole ise engel olamadı.

Editör: Haber Merkezi