Başkan Turgay Baştuğ, ’Eğitimine evinde devam edip yorumda bir arkadaşını etiketleyen 100 öğrenci kardeşime arkadaşıyla beraber Ülkü Ocaklarının Kür Şad Destanı kitabını hediye olarak gönderiyorum!  #HayatEveSığar @HaberalErkan başkanım siz de var mısınız?’ twitini atarak, gönderisinin altına arkadaşını etiketleyen 100 öğrenciye arkadaşıyla birlikte Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in kaleme aldığı ‘’ Kür Şad Destanı’’ kitabını hediye etti.

Gönderisinin sonuna TBMM İdare Amiri MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal’ı etiketleyerek kitap hediye etme zincirine katılmaya devam etti. Kısa süre içeresinde Twitter’de yayılan kitap zincirine MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Grup Başkanvekilleri Erkan Akçay ve M. Levent Bülbül, MHP Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Sadir Durmaz, Mustafa Kalaycı, Dr. M. Hidayet Vahapoğlu, MHP MYK Üyesi ve Ayfon Milletvekili  Mehmet Taytak'ın yanısıra birçok milletvekili, siyasetçi ve Ülkü Ocakları İl Ocak başkanları katıldı.

MHP’li siyasilerin yanı sıra Bursa Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanı Cahit Özdemir’in kitap zinciri kampanyasına etiketlediği Ak Partili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta katıldı. Eğitime evde devam eden öğrenciler için başlatılan kitap zinciri kampanyasına kayıtsız kalmayan Başkan Alinur Aktaş, “Davetinize teşekkür ediyor ve ben de varım diyorum. Eğitimine evde devam eden ve yorumda bir arkadaşını etiketleyen 100 kardeşime Ülkü Ocaklarının Çocuklar İçin Dede Korkut eserini hediye edeceğim. #HayatEveSığar” twiti ile 100 öğrenciye Ülkü Ocaklarının çıkarmış olduğu “Çocuklar İçin Dede Korkut” kitabını hediye etti.

Turgay Baştuğ’un eğitime evde devam eden öğrenciler için başlattığı kitap hediye etme zinciri ile kısa bir zaman diliminde binlerce öğrenciye Ülkü Ocakları yayınları hediye edildi.

 

Editör: Haber Merkezi