Kazara Aşk dizisi Star TV'nin yeni yaz dizisi olarak ekranlara gelecek. Kazara Aşk dizisi karakterlerinden Civan kimdir? merak ediliyor. Ümit Kantarcılar Civan karakterine can veriyor. Ümit Kantarcılar hakkında kimdir, nereli? Ümit Kantarcılar kaç yaşında evli mi? detayları merak ediliyor. 

ÜMİT KANTARCILAR KİMDİR?

Ümit İbrahim Kantarcılar, 10 Ekim 1987 tarihinde Antalya'da doğan Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur.

Kantarcılar, tiyatroya okul tiyatrosuyla başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu'nda oyunlar oynadı. Antalya Belediye Tiyatrosu'nda Midirfillik oyunuyla ödül aldı.

2005 yılında Müjdat Gezen Konservatuvarına girdi. MSM'deki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaya başladı.

Kantarcılar 2014 yılında meslektaşı Gamze Topuz ile evlendi.

Ümit Kantarcılar kimdir

KAZARA AŞK CİVAN KİMDİR?

Star TV'nin yeni dizisi Kazara Aşk'ın başrollerinden olan Civan karakterine başarılı oyuncu ve sunucu Ümit Kantarcılar hayat veriyor. Kazara aşk dizisinde Civan, Gaziantepli ve zengin bir ailenin veliahtlarından genç ve yakışıklı bir genç.

ÜMİT İBRAHİM KANTARCILAR KARİYERİ

Gani Müjde'nin, senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı, Pis Yedili adlı gençlik ve komedi dizisinde, Ceyhun karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda Kızlar ve Anneleri adlı yarışma programının da sunuculuğunu yapmıştır.

ÜMİT KANTARCILAR ROL ALDIĞI DİZİLER

2021- Kazara Aşk- Civan- Başrol Oyuncusu
2019-2020 Vuslat -Kerem Saltuk- Başrol Oyuncusu
2017-2018 Kanatsız Kuşlar- Onur- Başrol Oyuncusu
2016 Rengarenk Aras -Başrol Oyuncusu
2015 Şehrin Melekleri Gürkan- Başrol Oyuncusu
2013-2014 Pis Yedili- Ceyhun -Yardımcı Karakter
2012 Babalar ve Evlatlar -Yardımcı Karakter
2011 Yerden Yüksek -Yardımcı Karakter
2011 Küçük Sırlar-Yardımcı Karakter
2010 Çakıl Taşları - Başrol Oyuncusu
2006 İki Aile -Konuk Oyuncu

Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasına katılan oyuncu aynı zamanda Analar ve Anneler programında sunuculuk yaptı. 2006 senesinden bu yana aktif olarak televizyon ekranlarında yer alan oyuncu kısa zaman öncesinde stand-up gösterisi yaptı.  Yine ilerleyen zamanlarda stand-up gösterisi hazırlayacak ve Türkiye’de stand-up gösterisi hazırlayacağı bekleniyor.

ÜMİT KANTARCILAR EVLİ Mİ?

2014 senesinde Gamze Topuz ile dünya evine giren oyuncu Elis Naz adında bir kızları oldu. 2016 senesinde evliliğini sonlandıran oyuncu şu an A2 TV ekranlarında yer alıyor. Ayrıca Kantarcılar’ın en büyük hobisi ise motosiklet olduğu biliniyor.

Editör: Haber Merkezi