Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bir gazetecinin Youtube kanalında katıldığı programda HDP’nin yüzde 11-12 oranlarında oy alacağı tahminleri hakkında, “Kürtler Müslümandır. Bunlara oy verenler arasında da Müslümanlar var. Bunların ne Marksist Leninist, ne dinsiz siyoniste çalıştığı anlatılamıyor mu, ben anlamadım ya. Bu Müslümanlar nasıl bunlara rey verebilir. Bu nokta çok önemli. Bu insanların şuurlandırılması, bu ağlayan annelerin gündeme daha çok getirilmesi. Herkese bak, çoluğu çocuğu dağa mı kaçırsınlar, tecavüz etsinler. Bunlar böyle eşkıya. Bu daha iyi anlatılamadı yani. Yüzde 11-12 bilmiyorum yalan değilse anket nedir ya” demişti.

          Ben bu sözlerin altına tereddütsüz imza atıyorum. HDP gerçeği budur. Oy verenlerin sosyolojik sebeplerini çok boyutlu tartışırız. Ama emir ve talimatları İmralı ve Kandil’den alan HDP yönetiminin ateist, İslam düşmanı bir terör örgütüne hizmet ettiği gerçeğini kimse inkâr edemez. Bu yüzden Cübbeli Ahmet’in sorgulaması ve tespitleri çok doğrudur. Bu sorgulama ve tespitlere ilginçtir maskeli bir cevap HDP’den değil, sözde İslamcı-muhafazakâr parti Saadet Partisi’nden gelmiştir. Asla şaşırmadık ama cevap vermek için soluk soluğa bu kadar koşuşturmaları tuhaf geldi.

          Sonra da başlarındaki Temel Karamollaoğlu’nun HD(P)KK’ya sahip çıkan sözlerini tekrar hatırlayınca bu tuhaflık ortadan kalkmış oluyordu.

“Kürtlerin yaşadığı yer Kürdistandır”

“HDP, terör ile arasına mesafe koyuyor”

“HDP meşru bir partidir, Selahattin Demirtaş tahliye olmalı”

“HDP kapatılmamalıdır”

“HDP’li Belediyelere niçin kayyum atıyorsunuz?”

“Afrin’e girince ne olacak? PYD-YPG ile görüşüp çözüm arayın”

“Selahattin Demirtaş’ın terörle alakası yok”

“Biz Demirtaş’ı cezaevinde ziyaretine gitmeden hemen bırakın kucaklaşalım”

          Bu sözlerin sahibi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu olur da Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın durur mu?

          O da HDP’ye sahip çıkarak Cübbeli Ahmet Hoca’nın sözlerini eleştirmiş ve “Bu kadar gereksiz ve bu kadar lüzumsuz açıklamalar, şüphesiz hiçbir insanımız tarafından makbul ve makul karşılanamaz” açıklamasını yapmış…

          Kandil’de ezan sesini alaya alan, namazla dalga geçen PKK’lı teröristler için “PKK’lıların ölüsüne de, dirisine de sahip çıkacağız” diyen HDP değil mi?

          Cami yakan, cami cemaatini kurşuna dizen terör örgütü PKK’ya hizmet eden HDP yönetiminde ne görüyor bu Saadetliler?

Birol Aydın, teröristbaşı Öcalan’ın şu sözlerini hatırladın mı?

‘Ayet ve sünnetleri materyalist analiz çerçevesinde değiştirmek gerekir.”

        “Camilerde tiyatro oynanmalı! Namaz bir tiyatrodur!” “Günümüzün Allah’ı bilimdir.” “İslam inancı bir hastalık!”

“İslam dini Kürtleri ezdi!”

“Muhammed’in kişiliği çelişkili!”

“Kürtler İslamlaştıkça Kürtlüklerini unutuyorlar!”

“Cennet ve cehennem fantezidir!”

“İslam, Kürtlüğe ihanet ediyor!”

“İslamiyet bir Türk şovenizmidir!”

          PKK’nın başındaki teröristbaşı ve kadrosu İslam dinine böyle bakarken, “Sayın Öcalan’ın arkasındayız. Kandil’deki dostlarımız, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, yoldaşlarımız, Sayın Karayılan, Sayın Bayık... Bu insanlar dağlarda. Hakkârili gençler dağlarda, Hakkâri’nin çocukları dağlarda” diyen Pervin Buldan’ın başında bulunduğu HDP’ye İslamcı-muhafazakâr parti mi diyeceğiz?

          Saadet Partililer ateist düşünce temelinde kurulan PKK’ya hizmeti tek misyonu kabul etmiş HDP’ye nasıl bakmamızı istiyorlar? O olmadan kazanma ihtimallerinin bile olmadığı HDP’ye “Allah’ın ordusu” dememizi mi bekliyorlar?

          ABD’den aldıkları silahlarla terör eylemi yapanlardan talimat alan, onbinlerce insanı öldürmüş terör örgütü PKK’ya hizmet eden, gençlerin dağa kaçırılıp terör örgütüne teslim edilmesine aracılık eden HDP’yi anlamaktan acizlerin bu ülkenin birliğini ve beraberliğini koruması mümkün mü?

          Cübbeli Ahmet Hoca’nın belirtiği gibi Kürt kökenli kardeşlerimiz Müslümandır ve ateist terör örgütüne hizmet eden HDP’den hepsi korunmalı ve uzak tutulmalıdır. Doğu ve Güneydoğu’daki aşiretler bu manada şuurlandırılmalıdır.

          Cübbeli Ahmet Hoca’nın sözlerinde hiçbir sıkıntı yoktur. Açıkça terör örgütü PKK’ya çalışan HDP’yi aklamaya çalışan kim olursa olsun Türk milletine ihanet etmektedir. “HDP saygın bir partidir” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun başını çektiği ittifak sırf siyasi çıkarları için bu alçaklığı yapmaktadır.

          Temel Karamollaoğlu’nun kılavuzluğunda yol yürüyen Saadetliler ne olur artık özünüze dönün. Sizin PKK söylemleriyle, HD(P)KK ittifakıyla ne işiniz olur?

          Cübbeli Ahmet Hoca’nın söylediklerini en başta siz söyleyecekken, onu eleştiren ilk siz oluyorsunuz. Yine söylüyoruz, hep söyleyeceğiz: Gittiğiniz yol yol değil…